Dođi na TECH STORIES – konferenciju o mobilnim aplikacijama!

20. 02. 2020.

Razvoj mobilnih aplikacija tema je prve TECH STORIES konferencije koja će se u četvrtak, 5. ožujka održati u ZICER-ovom Akceleratoru:

Rep.hr pokreće poslovno-tehnološko događanje TECH STORIES. ZICER je ponosni partner, a tema prvog izdanja bit će mobilne aplikacije. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu putem Entrio sustava.

Na konferenciji vas očekuju predavanja ljudi iz vodećih hrvatskih tvrtki koje razvijaju mobilne aplikacije, ali i pojedinaca koji su svoju aplikaciju razvili iz hobija, te iza kojih stoji zanimljiva priča.

Događaj je podjednako namijenjen onima koji se tek planiraju početi baviti izradom mobilnih aplikacija, kao i onima koji su već iskusni, ali žele čuti dobre primjere iz prakse i proširiti svoje znanje.

Osim predavanja, sudionike čekaju i dva panela.

Raspored koji se još nadopunjuje, popis predavača i druge detalje moguće je pronaći na Facebook stranici događaja.

Ostale novosti i projekti

Najavljen HACKL – Hackathon za otvoreni Zagreb

U vrtlogu tehnoloških inovacija i globalnih trendova, Zagreb ne samo da stoji uz bok svjetskim metropolama, nego predlaže rješenja koja će grad pretvoriti u tehnološki hub. Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u ZICER-u predstavljen je projekt koji obećava...