U Mađarskoj održan sastanak partnera projekta CE-Connector

27. 02. 2020.

Dana 25. i 26. veljače 2020.,  u Budimpešti, Mađarska, održan je sastanak partnera projekta  CE-Connector – Building knowledge and linkages among Business Angels and Public across territorial ecosystems to close the financial gap for innovative start-ups na kojem je ZICER partner:

Uz ostale partnere Projekta, koji dolaze iz Češke, Mađarske, Slovenije, Poljske, Njemačke i Hrvatske, sastanku su prisustvovali i članovi projektnog tima ZICER-a. Tijekom sastanka prezentirane su realizirane projektne aktivnosti te definirani budući koraci za realizaciju aktivnosti u narednim periodima.

Projekt CE-Connector nastoji povezati poslovne anđele i javnost te stvoriti ekosustav za lakše financiranje inovativnih poduzeća.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije kroz Europski fond za regionalni razvoj u okviru programa Interreg Central Europe.

Projekt traje od 1. travnja 2019. do 1. travnja 2022. godine, a njegova ukupna vrijednost je 1.995.288,03 EUR.

Više informacija o CE-Connector projektu dostupno je ovdje. 

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...