U Mađarskoj održan sastanak partnera projekta CE-Connector

27. 02. 2020.

Dana 25. i 26. veljače 2020.,  u Budimpešti, Mađarska, održan je sastanak partnera projekta  CE-Connector – Building knowledge and linkages among Business Angels and Public across territorial ecosystems to close the financial gap for innovative start-ups na kojem je ZICER partner:

Uz ostale partnere Projekta, koji dolaze iz Češke, Mađarske, Slovenije, Poljske, Njemačke i Hrvatske, sastanku su prisustvovali i članovi projektnog tima ZICER-a. Tijekom sastanka prezentirane su realizirane projektne aktivnosti te definirani budući koraci za realizaciju aktivnosti u narednim periodima.

Projekt CE-Connector nastoji povezati poslovne anđele i javnost te stvoriti ekosustav za lakše financiranje inovativnih poduzeća.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije kroz Europski fond za regionalni razvoj u okviru programa Interreg Central Europe.

Projekt traje od 1. travnja 2019. do 1. travnja 2022. godine, a njegova ukupna vrijednost je 1.995.288,03 EUR.

Više informacija o CE-Connector projektu dostupno je ovdje. 

Ostale novosti i projekti

Najavljen HACKL – Hackathon za otvoreni Zagreb

U vrtlogu tehnoloških inovacija i globalnih trendova, Zagreb ne samo da stoji uz bok svjetskim metropolama, nego predlaže rješenja koja će grad pretvoriti u tehnološki hub. Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u ZICER-u predstavljen je projekt koji obećava...