Prijavite se na Startup Live Zagreb i realizirajte svoju poduzetničku ideju

17. 05. 2019.

Trodnevni Startup Live Zagreb održat će se u ZICER-u na Zagrebačkom velesajmu od 31. svibnja do 2. lipnja gdje će pri razvoju ideje startupovima, timovima i pojedincima na raspolaganju biti podrška iskusnih mentora.

Startup Live vodeći je austrijski startup akcelerator koji već godinama pomaže mladim timovima i pojedincima pri razvoju njihovih poduzetničkih ideja. Uz rad s mentorima ovaj program pruža brzu povratnu informaciju o tome kako unaprijediti ideju. Ujedno, ovaj program povezujući sudionike koji tako dolaze do novih ideja i suradnji. Ove godine po prvi puta Startup Live se održava u ZICER-u.

Program

Nakon predstavljanja inicijalne ideje, povezivanja s timovima (za sve koji dođu kao pojedinci) te rada s mentorima (koji su eksperti u području marketinga, financija, javnog nastupa, prodaje i ostalih područja) timovi će se u nedjelju, 2. lipnja  predstaviti pred stručnim žirijem. Najbolji će imati mogućnost osvojiti i vrijedne nagrade među kojima su i ulaznice za Pioneers Festival u Beču, jednu od vodećih europskih startup konferencija.

Program događaja dostupan je ovdje

Prijave

Ulaz na Startup Live Zagreb je besplatan uz obaveznu prijavu putem https://www.startuplive.org/event/zagreb-2019-05/.

Vidimo se!

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...