Prijavite se na Startup Live Zagreb i realizirajte svoju poduzetničku ideju

17. 05. 2019.

Trodnevni Startup Live Zagreb održat će se u ZICER-u na Zagrebačkom velesajmu od 31. svibnja do 2. lipnja gdje će pri razvoju ideje startupovima, timovima i pojedincima na raspolaganju biti podrška iskusnih mentora.

Startup Live vodeći je austrijski startup akcelerator koji već godinama pomaže mladim timovima i pojedincima pri razvoju njihovih poduzetničkih ideja. Uz rad s mentorima ovaj program pruža brzu povratnu informaciju o tome kako unaprijediti ideju. Ujedno, ovaj program povezujući sudionike koji tako dolaze do novih ideja i suradnji. Ove godine po prvi puta Startup Live se održava u ZICER-u.

Program

Nakon predstavljanja inicijalne ideje, povezivanja s timovima (za sve koji dođu kao pojedinci) te rada s mentorima (koji su eksperti u području marketinga, financija, javnog nastupa, prodaje i ostalih područja) timovi će se u nedjelju, 2. lipnja  predstaviti pred stručnim žirijem. Najbolji će imati mogućnost osvojiti i vrijedne nagrade među kojima su i ulaznice za Pioneers Festival u Beču, jednu od vodećih europskih startup konferencija.

Program događaja dostupan je ovdje

Prijave

Ulaz na Startup Live Zagreb je besplatan uz obaveznu prijavu putem https://www.startuplive.org/event/zagreb-2019-05/.

Vidimo se!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...