Prijavite se na Startup Live Zagreb i realizirajte svoju poduzetničku ideju

17. 05. 2019.

Trodnevni Startup Live Zagreb održat će se u ZICER-u na Zagrebačkom velesajmu od 31. svibnja do 2. lipnja gdje će pri razvoju ideje startupovima, timovima i pojedincima na raspolaganju biti podrška iskusnih mentora.

Startup Live vodeći je austrijski startup akcelerator koji već godinama pomaže mladim timovima i pojedincima pri razvoju njihovih poduzetničkih ideja. Uz rad s mentorima ovaj program pruža brzu povratnu informaciju o tome kako unaprijediti ideju. Ujedno, ovaj program povezujući sudionike koji tako dolaze do novih ideja i suradnji. Ove godine po prvi puta Startup Live se održava u ZICER-u.

Program

Nakon predstavljanja inicijalne ideje, povezivanja s timovima (za sve koji dođu kao pojedinci) te rada s mentorima (koji su eksperti u području marketinga, financija, javnog nastupa, prodaje i ostalih područja) timovi će se u nedjelju, 2. lipnja  predstaviti pred stručnim žirijem. Najbolji će imati mogućnost osvojiti i vrijedne nagrade među kojima su i ulaznice za Pioneers Festival u Beču, jednu od vodećih europskih startup konferencija.

Program događaja dostupan je ovdje

Prijave

Ulaz na Startup Live Zagreb je besplatan uz obaveznu prijavu putem https://www.startuplive.org/event/zagreb-2019-05/.

Vidimo se!

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...