Prijave za Global Entrepreneurship Summit otvorene do 1. ožujka

13. 02. 2019.

Ovogodišnje, deveto izdanje Global Entrepreneurship Summita (GES2019) održat će se u Hagu od 4. do 5. lipnja 2019. godine. Očekuje se preko 2000 sudionika, poduzetnika i investitora iz više od 120 zemalja svijeta. Budite i vi međi njima!

Prijave na GES2019, dvodnevni interaktivni događaj organiziran u suradnji SAD-a i Nizozemske, a koji obuhvaća niz inspirativnih predavanja te mogućnost povezivanja s potencijalnim investitorima i budućim poslovnim partnerima održat će se u Hagu od 4. do 5. lipnja 2019. godine. 

Događaj će okupit više od 2000 sudionika, od kojih se očekuje više od 1200 poduzetnika, 400 investitora i kreatora javnih politika iz više od 120 zemalja kako bi razmijenili iskustva i dijelila znanja iz područja blockchaina, umjetne inteligencije, robotike, dronova… i tako došli do odgovora na izazove iz područja agrikulture, razmjene informacija, energetike, zdravlja i voda.

Kako se prijaviti?

Ovdje na linku se nalazi formular s 40 pitanja za čije je ispunjavanje potrebno izdvojiti 20-tak minuta. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 1. ožujka.

Organizator će na temelju zaprimljenih prijava izvršiti selekciju te vam poslati informaciju o tome jeste li i vi među odabranima koji će dobiti besplatne kotizacije za GES2019, a koja obuhvaća i besplatan smještaj u Hagu.

Zanima vas više?

Sve detaljne informacije dostupne su na web stranici Global Entrepreneurship Summita.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...