Prijave za Global Entrepreneurship Summit otvorene do 1. ožujka

13. 02. 2019.

Ovogodišnje, deveto izdanje Global Entrepreneurship Summita (GES2019) održat će se u Hagu od 4. do 5. lipnja 2019. godine. Očekuje se preko 2000 sudionika, poduzetnika i investitora iz više od 120 zemalja svijeta. Budite i vi međi njima!

Prijave na GES2019, dvodnevni interaktivni događaj organiziran u suradnji SAD-a i Nizozemske, a koji obuhvaća niz inspirativnih predavanja te mogućnost povezivanja s potencijalnim investitorima i budućim poslovnim partnerima održat će se u Hagu od 4. do 5. lipnja 2019. godine. 

Događaj će okupit više od 2000 sudionika, od kojih se očekuje više od 1200 poduzetnika, 400 investitora i kreatora javnih politika iz više od 120 zemalja kako bi razmijenili iskustva i dijelila znanja iz područja blockchaina, umjetne inteligencije, robotike, dronova… i tako došli do odgovora na izazove iz područja agrikulture, razmjene informacija, energetike, zdravlja i voda.

Kako se prijaviti?

Ovdje na linku se nalazi formular s 40 pitanja za čije je ispunjavanje potrebno izdvojiti 20-tak minuta. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 1. ožujka.

Organizator će na temelju zaprimljenih prijava izvršiti selekciju te vam poslati informaciju o tome jeste li i vi među odabranima koji će dobiti besplatne kotizacije za GES2019, a koja obuhvaća i besplatan smještaj u Hagu.

Zanima vas više?

Sve detaljne informacije dostupne su na web stranici Global Entrepreneurship Summita.

Ostale novosti i projekti

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata spremnosti...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...

Startup Factory 2022_11/11_tim Buksa

Buksa je online platforma za dijeljenje prostora. Na Buksi, svatko tko ima bilo kakav neiskorišteni prostor može ga oglasiti i na njemu zaraditi, a onaj kome nedostaje prostor (npr. za stvari, vozilo ili ured) može ih preko platforme zbuksati. Ono što Buksu razlikuje...