Prijave za Global Entrepreneurship Summit otvorene do 1. ožujka

13. 02. 2019.

Ovogodišnje, deveto izdanje Global Entrepreneurship Summita (GES2019) održat će se u Hagu od 4. do 5. lipnja 2019. godine. Očekuje se preko 2000 sudionika, poduzetnika i investitora iz više od 120 zemalja svijeta. Budite i vi međi njima!

Prijave na GES2019, dvodnevni interaktivni događaj organiziran u suradnji SAD-a i Nizozemske, a koji obuhvaća niz inspirativnih predavanja te mogućnost povezivanja s potencijalnim investitorima i budućim poslovnim partnerima održat će se u Hagu od 4. do 5. lipnja 2019. godine. 

Događaj će okupit više od 2000 sudionika, od kojih se očekuje više od 1200 poduzetnika, 400 investitora i kreatora javnih politika iz više od 120 zemalja kako bi razmijenili iskustva i dijelila znanja iz područja blockchaina, umjetne inteligencije, robotike, dronova… i tako došli do odgovora na izazove iz područja agrikulture, razmjene informacija, energetike, zdravlja i voda.

Kako se prijaviti?

Ovdje na linku se nalazi formular s 40 pitanja za čije je ispunjavanje potrebno izdvojiti 20-tak minuta. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 1. ožujka.

Organizator će na temelju zaprimljenih prijava izvršiti selekciju te vam poslati informaciju o tome jeste li i vi među odabranima koji će dobiti besplatne kotizacije za GES2019, a koja obuhvaća i besplatan smještaj u Hagu.

Zanima vas više?

Sve detaljne informacije dostupne su na web stranici Global Entrepreneurship Summita.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...