Pozivamo vas u ZICER 22. veljače 2019. godine s početkom u 11:00 sati na informativnu prezentaciju programa razvoja usluga u proizvodnim poduzećima u okviru projekta THINGS+.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci objavio je javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u šestomjesečnom programu interaktivnih radionica, edukacija i savjetovanja usmjerenog na razvoj usluga u proizvodnim poduzećima.

Povodom objave javnog poziva, pozivamo vas da se prijave na informativnu prezentaciju programa koje će se za održati 22. veljače 2019. godine s početkom u 11:00 sati u našoj prezentacijskoj dvorani (Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12, 1.kat).

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se putem e-mail adrese: mario.vukelic@uniri.hr. 

Rok za prijavu je 21. veljače 2019 do 12,00 sati.

Program je namijenjen malim i srednjim poduzećima koja žele inovativnim uslugama nadopuniti svoju ponudu i podići vrijednost svojih proizvoda, što može rezultirati većim prihodima, manjim rizikom poslovanja, povoljnijom strukturom troškova, većom vrijednosti ponude te izlaskom na nova tržišta.

Mala i srednja poduzeća koja će sudjelovati u programu će:

  • imati podršku stručnjaka prilikom razvoja novih usluga
  • proći strukturiran i jasno definiran program radionica, edukacija i savjetovanja
  • razviti nove usluge koje će biti dodatak ili potpuni supstitut postojećoj ponudi proizvoda
  • unaprijediti svoje poslovanje uz korištenje vlastitih ljudskih resursa, u kratkom vremenskom periodu i s minimalnim ulaganjima i dodatnim troškovima.

Sudjelovanje u programu je besplatno, odnosno poduzeća će dobiti nefinancijsku (de minimis) potporu u vrijednosti 19.200,00 kn po poduzeću, a broj polaznika je ograničen.

Više informacija dostupno je na: http://www.step.uniri.hr/portfolio/things-plus/

Za sva pitanja obratite se na step-ri@uniri.hr