Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

13. 06. 2022.

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica.

Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za što su im prije svega potrebne jasne, konkretne i precizne informacije, na inicijativu Europske banke za obnovu i razvoj kreirali smo poduzetničke vodiče na ukrajinskom jeziku i ćiriličnom pismu koji su sada javnosti dostupni na web stranici plaviured.hr.

U utorak, 14. lipnja 2022., s početkom u 12:30 sati u dvorani Akcelerator u ZICER-u održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljeni objavljeni poduzetnički vodiči.

O važnosti ove inicijative govorit će Victoria Zinchuk, direktorica Europske banke za obnovu i razvoj u Hrvatskoj. Iz konkretnog primjera poduzetnice Iryne Mamchur saznat ćemo njena iskustva vezana uz pokretanje poslovanja u Hrvatskoj te o podršci koja joj je pružena kroz ZICER Plavi ured. O podršci ZICER-a govorit će i Frane Šesnić, direktor ZICER-a.

Pozivamo vas na praćenje predstavljanja poduzetničkih vodiča uživo iz ZICER-a ili putem Facebook stranice Plavog ureda.

Prijavite se za sudjelovanje putem ove poveznice.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...