Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

13. 06. 2022.

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica.

Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za što su im prije svega potrebne jasne, konkretne i precizne informacije, na inicijativu Europske banke za obnovu i razvoj kreirali smo poduzetničke vodiče na ukrajinskom jeziku i ćiriličnom pismu koji su sada javnosti dostupni na web stranici plaviured.hr.

U utorak, 14. lipnja 2022., s početkom u 12:30 sati u dvorani Akcelerator u ZICER-u održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljeni objavljeni poduzetnički vodiči.

O važnosti ove inicijative govorit će Victoria Zinchuk, direktorica Europske banke za obnovu i razvoj u Hrvatskoj. Iz konkretnog primjera poduzetnice Iryne Mamchur saznat ćemo njena iskustva vezana uz pokretanje poslovanja u Hrvatskoj te o podršci koja joj je pružena kroz ZICER Plavi ured. O podršci ZICER-a govorit će i Frane Šesnić, direktor ZICER-a.

Pozivamo vas na praćenje predstavljanja poduzetničkih vodiča uživo iz ZICER-a ili putem Facebook stranice Plavog ureda.

Prijavite se za sudjelovanje putem ove poveznice.

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...