Pozivamo vas u TPZ na prvi ovogodišnji TEDxZagrebSalon

24. 01. 2018.

U utorak, 30. siječnja u 18 sati, u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom velesajmu otvaramo novi ciklus zanimljivih i korisnih događaja. 

Prvi u nizu bit će TEDxZagrebSalon koji će potaknuti raspravu o aktualnim temama Što je sve potrebno promijeniti u našoj svakodnevnici kako bi sustav recikliranja zaživio? Što sve Grad mora organizirati kako bi recikliranje postalo nešto sasvim prirodno? 

Odgovore na ova kao i na mnoga druga pitanja moći ćete saznati na događaju pod imenom TEDxZagrebSalon RECYCLE.

Tematika gospodarenja otpadom nešto je o čemu se već dulje vrijeme promišlja. Sukladno odluci Europske unije i Hrvatska će kao i ostale zemlje članice ići prema cilju recikliranja bar 50% svoga otpada.

Čitava ova pozitivno usmjerena priča ne bila potpuna bez inovacija i pametnih ideja vezanih uz ovu temu. O njima kao i o tome što nam spremaju gradske vlasti govorit će eksperti gradskih i državnih institucija te naši TPZ članovi s poslovanjem usmjerenim na ekološka pitanja.

Pozivamo vas da nam se pridružite na TEDxZagrebSalon RECYCLE događaju te svojim znanjima i iskustvima doprinesete ovoj gorućoj temi.

TEDx je globalna platforma za promociju ideja vrijednih širenja koja uz podršku i govore iznimnih pojedinaca naše zajednice promovira ideje kojima žele promijeniti svijet na bolje. TEDxZagreb dio je tog svjetskog pokreta od 2010. godine, a djeluje i radi na pozitivnim promjenama na razini Zagreba i šire. 

Sve novosti o ovim događajima možete pratiti na webu i društvenim mrežama Tehnološkog parka Zagreb i organizacije TEDxZagreb, a besplatnu ulaznicu za TEDxZagrebSalon RECYCLE možete pronaći na Entrio.hr.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...