Pozivamo vas u TPZ na prvi ovogodišnji TEDxZagrebSalon

24. 01. 2018.

U utorak, 30. siječnja u 18 sati, u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom velesajmu otvaramo novi ciklus zanimljivih i korisnih događaja. 

Prvi u nizu bit će TEDxZagrebSalon koji će potaknuti raspravu o aktualnim temama Što je sve potrebno promijeniti u našoj svakodnevnici kako bi sustav recikliranja zaživio? Što sve Grad mora organizirati kako bi recikliranje postalo nešto sasvim prirodno? 

Odgovore na ova kao i na mnoga druga pitanja moći ćete saznati na događaju pod imenom TEDxZagrebSalon RECYCLE.

Tematika gospodarenja otpadom nešto je o čemu se već dulje vrijeme promišlja. Sukladno odluci Europske unije i Hrvatska će kao i ostale zemlje članice ići prema cilju recikliranja bar 50% svoga otpada.

Čitava ova pozitivno usmjerena priča ne bila potpuna bez inovacija i pametnih ideja vezanih uz ovu temu. O njima kao i o tome što nam spremaju gradske vlasti govorit će eksperti gradskih i državnih institucija te naši TPZ članovi s poslovanjem usmjerenim na ekološka pitanja.

Pozivamo vas da nam se pridružite na TEDxZagrebSalon RECYCLE događaju te svojim znanjima i iskustvima doprinesete ovoj gorućoj temi.

TEDx je globalna platforma za promociju ideja vrijednih širenja koja uz podršku i govore iznimnih pojedinaca naše zajednice promovira ideje kojima žele promijeniti svijet na bolje. TEDxZagreb dio je tog svjetskog pokreta od 2010. godine, a djeluje i radi na pozitivnim promjenama na razini Zagreba i šire. 

Sve novosti o ovim događajima možete pratiti na webu i društvenim mrežama Tehnološkog parka Zagreb i organizacije TEDxZagreb, a besplatnu ulaznicu za TEDxZagrebSalon RECYCLE možete pronaći na Entrio.hr.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...