Pozivamo vas u TPZ na prvi ovogodišnji TEDxZagrebSalon

24. 01. 2018.

U utorak, 30. siječnja u 18 sati, u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom velesajmu otvaramo novi ciklus zanimljivih i korisnih događaja. 

Prvi u nizu bit će TEDxZagrebSalon koji će potaknuti raspravu o aktualnim temama Što je sve potrebno promijeniti u našoj svakodnevnici kako bi sustav recikliranja zaživio? Što sve Grad mora organizirati kako bi recikliranje postalo nešto sasvim prirodno? 

Odgovore na ova kao i na mnoga druga pitanja moći ćete saznati na događaju pod imenom TEDxZagrebSalon RECYCLE.

Tematika gospodarenja otpadom nešto je o čemu se već dulje vrijeme promišlja. Sukladno odluci Europske unije i Hrvatska će kao i ostale zemlje članice ići prema cilju recikliranja bar 50% svoga otpada.

Čitava ova pozitivno usmjerena priča ne bila potpuna bez inovacija i pametnih ideja vezanih uz ovu temu. O njima kao i o tome što nam spremaju gradske vlasti govorit će eksperti gradskih i državnih institucija te naši TPZ članovi s poslovanjem usmjerenim na ekološka pitanja.

Pozivamo vas da nam se pridružite na TEDxZagrebSalon RECYCLE događaju te svojim znanjima i iskustvima doprinesete ovoj gorućoj temi.

TEDx je globalna platforma za promociju ideja vrijednih širenja koja uz podršku i govore iznimnih pojedinaca naše zajednice promovira ideje kojima žele promijeniti svijet na bolje. TEDxZagreb dio je tog svjetskog pokreta od 2010. godine, a djeluje i radi na pozitivnim promjenama na razini Zagreba i šire. 

Sve novosti o ovim događajima možete pratiti na webu i društvenim mrežama Tehnološkog parka Zagreb i organizacije TEDxZagreb, a besplatnu ulaznicu za TEDxZagrebSalon RECYCLE možete pronaći na Entrio.hr.

Ostale novosti i projekti

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...