Najava trećeg ciklusa edukacija usmjerenih hrvatskim braniteljima

23. 01. 2018.

Nakon uspješno održana dva ciklusa edukacija usmjerenih hrvatskim braniteljima  pozivamo vas da nam se pridružite na trećem i posljednjem ciklusu za poduzetnike početnike „RAZVOJEM PODUZETNIČKIH VJEŠTINA DO POKRETANJA SAMOSTALNOG PODUZEĆA HRVATSKIH BRANITELJA“. 

Seminar je namijenjen nezaposlenim hrvatskim braniteljima i članovima njihovih užih obitelji  koji razmišljanju o pokretanju poduzeća i/ili žele ojačati svoja znanja o osnovama poduzetništva. Kroz trodnevni intenzivan program sudionici će imati priliku steći znanja iz područja kreiranja i generiranja poduzetničkih ideja, financija, marketinga te pravnih i organizacijskih područja.

Edukacija će se održati od 29. do 31. siječnja od 9 do 15 sati u prostoru Razvojne agencije Zagreb na adresi Dragutina Golika 63 u Zagrebu.

Lijepo molimo da svoj dolazak najavite  našoj kolegici Sandri Matijević na broj telefona: 091 654 88 48.

Provedbom ovog projekta jača se poduzetnički duh nezaposlenih hrvatskih branitelja,  potiče kreativnost i međusobna suradnja.  Po završetku planiranih predavanja program se nastavlja s individualnim savjetovanjima  hrvatskih branitelja u cilju pokretanja samostalnog poslovanja.

Veselimo se vašem dolasku!

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...