Pozivamo vas na Crowd X!

21. 11. 2017.

Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. i Biocentar pozivaju vas na radionicu o crowdfundingu pod nazivom Crowd X koja će se održati 30. studenoga i 1. prosinca 2017. u BIOCentru.

Prvi dan radionice održat će se predavanja koja će ponuditi uvod u crowdfunding uz izlaganje jednog od vodećih svjetskih stručnjaka u ovom području, Dana Maroma, primjere uspješnih kampanja koje će predstaviti Velimir Elezović iz Eve-Techa i Ladislav Jurić iz Baggizma i panel diskusiju na kojoj će sudjelovati Dan Marom, Hrvoje Prpić, Matej Ujević i Ladislav Jurić. Znanja i informacije generirane kroz CrowdStream projekt prezentirat će Marko Helfrih, pomoćnik direktora Razvojna agencija Zagreb koji je ujedno i voditelj CrowdStream projekta. 

Drugi dan radionice namijenjen je osobama koje planiraju pokrenuti crowdfunding kampanju i ponudit će uvod u sve aspekte planiranja i pokretanja uspješne kampanje, kao i priliku za postavljanje praktičnih pitanja i mentorske razgovore s predavačima.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. 

Za sve dodatne informacije i prijavu posjetite www.crowdx.eu.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...