Odabrani finalisti startup natjecanja Zagreb Connect 2017.!

20. 11. 2017.

Odabrano je 15 startup timova  koji će se natjecati na četvrtom po redu startup natjecanju u sklopu konferencije Zagreb Connect 2017., a koja će se u organizaciji Grada Zagreba i Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) održati 6. prosinca 2017. godine u Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu.

Na ovogodišnji Zagreb Connect se prijavilo ukupno 70 timova iz Hrvatske i inozemstva, a kvaliteta prijavljenih projekata nadmašila je sva očekivanja. Odabranih 15 startup timova dobit će priliku za predstavljanje i borbu za raspodjelu nagradnog fonda od  čak 130.000,00 kuna!

Uz vrhunske mentore, kao što su Keith Bradley (Intrinsyc), Branko Drobnak (Business Angels of Slovenia), Dubravko Kičić (BICRO BIOcentar), Hrvoje Prpić (investitor) i ostale, finalisti će imati odličnu priliku usavršiti svoje prezentacijske vještine te naučiti kako se predstaviti partnerima i privući pažnju investitora. 
Podsjetimo, Zagreb Connect će ove godine ugostiti i vrhunske predavače kao što je Julie Meyer, direktoricu tvrtke Ariadne Capital iz SAD-a, Vasju Vebera, osnivača Viberatea iz Slovenije i predstavnike izraelske startup scene te brojne druge stručnjake i ugledne goste koji će sudionicima prenijeti svoja iskustva i znanja o aktualnim startup trendovima. 
Očekujemo zanimljive rasprave, predavanja, međusobno razmjene iskustva te mogućnost povezivanja kroz networking, ali i odličnu atmosferu za vrijeme startup natjecanja! Stoga pozivamo sve zainteresirane da svoj dolazak prijave putem web stranice: zagrebconnect.zagreb.hr . 
Ulaz je besplatan! 
Finalisti startup natjecanja Zagreb Connect 2017:

 1. Baggizmo – nosiva tehnologije koji spaja visoku modu i tehnologiju
 2. BokBot – turistički chatbot za razgledanje grada
 3. CircuitMess – MAKERbuino – uradi-sam elektronički set za sastavljanje vlastite retro igraće konzole
 4. DiRe Isokinetic – uređaj za dijagnostiku i rehabilitaciju
 5. Exedra – digitalna platforma za profesionalnu psihološku pomoć
 6. HUBBIG – digitalna AI platforma za intermodalni transport tereta
 7. Maggie – pametni osobni konverzacijski asistent
 8. Modulos – stol modularnog dizajna prilagodljive radne površine
 9. MyMyo – osobni rehabilitacijski biofeedback uređaj za vježbanje mišića
 10. NewFaces – mobilna platforma koja povezuje modnu, beauty, fotografsku, filmsku industriju i influencere
 11. PickUp Solutions – rješenje za optimizaciju checkout procesa u trgovinama
 12. Robokacija – edukacijski programabilni piano za djecu
 13. VeeMee – mrežna platforma koja putem PID-a prezentira proizvođača ili tvrtku
 14. vHeart – pametna telemedicinska platforma za područje kardiologije
 15. Zagreb Time Travel – platforma koja prezentira turističke atrakcije Zagreba kroz putovanje kroz vrijeme

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...