Odabrani finalisti startup natjecanja Zagreb Connect 2017.!

20. 11. 2017.

Odabrano je 15 startup timova  koji će se natjecati na četvrtom po redu startup natjecanju u sklopu konferencije Zagreb Connect 2017., a koja će se u organizaciji Grada Zagreba i Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) održati 6. prosinca 2017. godine u Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu.

Na ovogodišnji Zagreb Connect se prijavilo ukupno 70 timova iz Hrvatske i inozemstva, a kvaliteta prijavljenih projekata nadmašila je sva očekivanja. Odabranih 15 startup timova dobit će priliku za predstavljanje i borbu za raspodjelu nagradnog fonda od  čak 130.000,00 kuna!

Uz vrhunske mentore, kao što su Keith Bradley (Intrinsyc), Branko Drobnak (Business Angels of Slovenia), Dubravko Kičić (BICRO BIOcentar), Hrvoje Prpić (investitor) i ostale, finalisti će imati odličnu priliku usavršiti svoje prezentacijske vještine te naučiti kako se predstaviti partnerima i privući pažnju investitora. 
Podsjetimo, Zagreb Connect će ove godine ugostiti i vrhunske predavače kao što je Julie Meyer, direktoricu tvrtke Ariadne Capital iz SAD-a, Vasju Vebera, osnivača Viberatea iz Slovenije i predstavnike izraelske startup scene te brojne druge stručnjake i ugledne goste koji će sudionicima prenijeti svoja iskustva i znanja o aktualnim startup trendovima. 
Očekujemo zanimljive rasprave, predavanja, međusobno razmjene iskustva te mogućnost povezivanja kroz networking, ali i odličnu atmosferu za vrijeme startup natjecanja! Stoga pozivamo sve zainteresirane da svoj dolazak prijave putem web stranice: zagrebconnect.zagreb.hr . 
Ulaz je besplatan! 
Finalisti startup natjecanja Zagreb Connect 2017:

 1. Baggizmo – nosiva tehnologije koji spaja visoku modu i tehnologiju
 2. BokBot – turistički chatbot za razgledanje grada
 3. CircuitMess – MAKERbuino – uradi-sam elektronički set za sastavljanje vlastite retro igraće konzole
 4. DiRe Isokinetic – uređaj za dijagnostiku i rehabilitaciju
 5. Exedra – digitalna platforma za profesionalnu psihološku pomoć
 6. HUBBIG – digitalna AI platforma za intermodalni transport tereta
 7. Maggie – pametni osobni konverzacijski asistent
 8. Modulos – stol modularnog dizajna prilagodljive radne površine
 9. MyMyo – osobni rehabilitacijski biofeedback uređaj za vježbanje mišića
 10. NewFaces – mobilna platforma koja povezuje modnu, beauty, fotografsku, filmsku industriju i influencere
 11. PickUp Solutions – rješenje za optimizaciju checkout procesa u trgovinama
 12. Robokacija – edukacijski programabilni piano za djecu
 13. VeeMee – mrežna platforma koja putem PID-a prezentira proizvođača ili tvrtku
 14. vHeart – pametna telemedicinska platforma za područje kardiologije
 15. Zagreb Time Travel – platforma koja prezentira turističke atrakcije Zagreba kroz putovanje kroz vrijeme

Ostale novosti i projekti

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...