Poziv na Transportikum

23. 05. 2023.

Znaš li što je Transportikum?

Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu već niz godina u suradnji s hrvatskim gospodarstvenicima provodi ovaj projekt čiji je cilj omogućiti studentima stjecanje praktičnih znanja, njihovu aktivnu primjenu i povećanje kompetencija.

Ove godine na Transportikumu sudjeluje 47 studenata. Oni su tijekom protekla tri mjeseca razvijali rješenja koja će predstaviti ovoga četvrtka na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Na Transportikum dolaze i AIR RMLD, HUBBIG i SeaCras, i to s dvostrukim ciljem – inspirirati studente za poduzetništvo i predstaviti gospodarstvenicima svoja rješenja!

Ideš s nama?

Skeniraj kod i prijavi se!

Ostale novosti i projekti

Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo 2023.

Predmet programa Predmet ovog Otvorenog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja namijenjenih poticanju ciljanih programa obrazovanja za obrtništvo koji osiguravaju kvalitetne i motivirane kadrove u svrhu...

Jeste li spremni? Uskoro počinje ViennaUP!

ZICER-ov partner Vienna Business Agency vas poziva – dođite na ViennaUP i uvjerite se zašto je baš ovaj događaj već godinama magnet za najbistrije umove i najveće investitore u Europi. Doznat ćete više o najnovijim tehnološkim trendovima, povezati se s osnivačima...