Poziv na poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti”

06. 09. 2019.

Poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti” održat će se 25. rujna 2019. u KRAŠ Auditoriumu, Ravnice 48, u Zagrebu.

Poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti” namijenjen je tvrtkama iz industrijskog i tehnološkog sektora, kao i institucijama i voditeljima projekata digitalizacije hrvatske industrije. Ujedno, ovaj susret usmjeren je i svima zainteresiranima za digitalne tehnologije i rješenja za pametne tvornice te njihovo financiranje putem EU-fondova.

Kroz ovaj događaj imat ćete priliku informirati se o strategijama, projektima i EU-fondovima za digitalizaciju hrvatske industrije, upoznati se s vrhunskim tehnologijama i inovativnim rješenjima za Industriju 4.0., održati B2B-sastanke austrijskim dobavljačima tehnologija za pametne tvornice, sudjelovati u radionicama o praktičnoj primjeni digitalnih rješenja u industriji te razmijeniti iskustva, projektne ideje i tehnologije u sklopu networking događanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno uz obavezno ispunjenje prijamnice koja je dostupna na advantageaustria.org.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...