Poziv na poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti”

06. 09. 2019.

Poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti” održat će se 25. rujna 2019. u KRAŠ Auditoriumu, Ravnice 48, u Zagrebu.

Poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti” namijenjen je tvrtkama iz industrijskog i tehnološkog sektora, kao i institucijama i voditeljima projekata digitalizacije hrvatske industrije. Ujedno, ovaj susret usmjeren je i svima zainteresiranima za digitalne tehnologije i rješenja za pametne tvornice te njihovo financiranje putem EU-fondova.

Kroz ovaj događaj imat ćete priliku informirati se o strategijama, projektima i EU-fondovima za digitalizaciju hrvatske industrije, upoznati se s vrhunskim tehnologijama i inovativnim rješenjima za Industriju 4.0., održati B2B-sastanke austrijskim dobavljačima tehnologija za pametne tvornice, sudjelovati u radionicama o praktičnoj primjeni digitalnih rješenja u industriji te razmijeniti iskustva, projektne ideje i tehnologije u sklopu networking događanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno uz obavezno ispunjenje prijamnice koja je dostupna na advantageaustria.org.

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...