Poziv na poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti”

06. 09. 2019.

Poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti” održat će se 25. rujna 2019. u KRAŠ Auditoriumu, Ravnice 48, u Zagrebu.

Poslovni susret “Industrija 4.0 – Tehnologije i projekti” namijenjen je tvrtkama iz industrijskog i tehnološkog sektora, kao i institucijama i voditeljima projekata digitalizacije hrvatske industrije. Ujedno, ovaj susret usmjeren je i svima zainteresiranima za digitalne tehnologije i rješenja za pametne tvornice te njihovo financiranje putem EU-fondova.

Kroz ovaj događaj imat ćete priliku informirati se o strategijama, projektima i EU-fondovima za digitalizaciju hrvatske industrije, upoznati se s vrhunskim tehnologijama i inovativnim rješenjima za Industriju 4.0., održati B2B-sastanke austrijskim dobavljačima tehnologija za pametne tvornice, sudjelovati u radionicama o praktičnoj primjeni digitalnih rješenja u industriji te razmijeniti iskustva, projektne ideje i tehnologije u sklopu networking događanja.

Sudjelovanje na događaju je besplatno uz obavezno ispunjenje prijamnice koja je dostupna na advantageaustria.org.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...