Powerhouse Oncology te poziva na novi Startup Factory

28. 07. 2023.

„Mislim da u Zagrebu i Hrvatskoj ne postoji bolje mjesto od ZICER-a za započeti posao baziran na inovaciji. Ako imate inovativni i potencijalno komercijalan projekt koji stoji u ‘ladici’ i ne znate kako bi krenuli i koji su pravi potezi za vas, pripremite se i prijavite na Startup Factory 2023. Tu ćete dobiti sve što vam treba za početi.“ – kaže Josip Vrančić, direktor i osnivač startupa Powerhouse Oncology koji je prošle godine pobijedio u finalu Startup Factoryja.

Josipov tim razvija dijagnostički test za predviđanje osjetljivosti na zračenje karcinoma dojke baziran na sekvenciranju DNA.

„Trenutno osiguravamo nove uzorke i prikupljamo podatke o pacijentima kako bi dodatno učvrstili dokaze prije zaštite intelektualnog vlasništva.“ – kaže Josip.

Prijave za novu Startup Factory generaciju startaju uskoro, a o prošlogodišnjem iskustvu svoga tima Josip kaže:

„Sudjelovanjem na Startup Factoryju stekli smo izuzetno korisna znanja. Čini mi se da vrijednost stečenog znanja pored nagrade pada u drugi plan, što svakako ne bi trebao biti slučaj. Imali smo priliku učiti od vrhunskih predavača i poduzetnika u malim i interaktivnim grupama. Uz to, mjesecima smo bili okruženi mladim, pametnim i poduzetnim osobama te slušali o njihovim idejama, iskustvima i planovima koji su zasigurno oblikovali i naš pogled na poslovanje. Na koncu, uz edukaciju smo osvojili i sredstva kao dodatni temelj za početak poslovanja.“

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...