Potpisan ugovor o partnerstvu između MIT Enterprise Foruma i ZICER-a

12. 11. 2019.

Potpisivanjem ugovora 11. studenog 2019. godine, ZICER je sklopio partnerstvo s Zakladom za tehnološko poduzetništvo i tako postao dio MIT Enterprise Forum CEE globalne mreže koja je usmjerena na podršku startup zajednici u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Zaklada za tehnološko poduzetništvo neprofitna je organizacija i pokretač glavnih startup akcelerator programa u Poljskoj te Srednjoj i Istočnoj Europi. Njezin je cilj pružiti podršku startup tvrtkama u pristupu know-how i mreži mentora, preciznom prilagođavanju njihovih poslovnih modela, pristupu novim tržištima, povezivanju sa strateškim poslovnim partnerima i ubrzanju njihovog rasta.

Sklapanjem ovog ugovora ZICER i MIT Enterprise Forum CEE obvezali su se podržavati u osiguranju pristupa svom lokalnom ekosustavu za pokretanje i inovaciju.

Iznimno smo ponosni na ovo partnerstvo jer predstavlja još jedan korak za pomoć startupovima u transferu ideja u tehnološke proizvode koji mijenjaju svijet.

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...