Poslovni susret na temu urbane tehnologije povezuje austrijske i hrvatske gospodarstvenike

07. 05. 2019.

U četvrtak, 9. svibnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati u ZICER-u će se održati poslovni susret “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj”.

Poslovni susret “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj” održat će se u Zagrebačkom inovacijskom centru ((Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon Zagrebačkog velesajma, 1. kat) 9. svibnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati.

Na ovom poslovnom susretu, koji će se realizirati u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA – Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Regionalnom energetskom agencijom za sjeverozapadnu Hrvatsku – REGEA te Zagrebačkim inovacijskim centrom – ZICER, predstavit će se austrijske i hrvatske tvrtke iz područja pametnih gradova.

Cilj ovog poslovnog susreta je razmjena iskustava, tehnologija i znanja između austrijskih i hrvatskih gradova, institucija i pružatelja tehnologija.

Na događanju će biti predstavljena Okvirna strategija pametnog grada – Zagreb Smart City s vizijom do 2030. te projekti iz područja pametnih gradova. Također će biti najavljen i budući Akcijski plan energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama Grada Zagreba – SECAP.

Program poslovnog susreta preuzmite ovdje na linku.

Povodom održavanja “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj” poslovnog susreta izrađena je i brošura s profilima austrijskih sudionika koju možete preuzeti ovdje.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...