Poslovni susret na temu urbane tehnologije povezuje austrijske i hrvatske gospodarstvenike

07. 05. 2019.

U četvrtak, 9. svibnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati u ZICER-u će se održati poslovni susret “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj”.

Poslovni susret “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj” održat će se u Zagrebačkom inovacijskom centru ((Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon Zagrebačkog velesajma, 1. kat) 9. svibnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati.

Na ovom poslovnom susretu, koji će se realizirati u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA – Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Regionalnom energetskom agencijom za sjeverozapadnu Hrvatsku – REGEA te Zagrebačkim inovacijskim centrom – ZICER, predstavit će se austrijske i hrvatske tvrtke iz područja pametnih gradova.

Cilj ovog poslovnog susreta je razmjena iskustava, tehnologija i znanja između austrijskih i hrvatskih gradova, institucija i pružatelja tehnologija.

Na događanju će biti predstavljena Okvirna strategija pametnog grada – Zagreb Smart City s vizijom do 2030. te projekti iz područja pametnih gradova. Također će biti najavljen i budući Akcijski plan energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama Grada Zagreba – SECAP.

Program poslovnog susreta preuzmite ovdje na linku.

Povodom održavanja “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj” poslovnog susreta izrađena je i brošura s profilima austrijskih sudionika koju možete preuzeti ovdje.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...