Poslovni susret na temu urbane tehnologije povezuje austrijske i hrvatske gospodarstvenike

07. 05. 2019.

U četvrtak, 9. svibnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati u ZICER-u će se održati poslovni susret “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj”.

Poslovni susret “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj” održat će se u Zagrebačkom inovacijskom centru ((Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon Zagrebačkog velesajma, 1. kat) 9. svibnja 2019. godine s početkom u 9,00 sati.

Na ovom poslovnom susretu, koji će se realizirati u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA – Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Regionalnom energetskom agencijom za sjeverozapadnu Hrvatsku – REGEA te Zagrebačkim inovacijskim centrom – ZICER, predstavit će se austrijske i hrvatske tvrtke iz područja pametnih gradova.

Cilj ovog poslovnog susreta je razmjena iskustava, tehnologija i znanja između austrijskih i hrvatskih gradova, institucija i pružatelja tehnologija.

Na događanju će biti predstavljena Okvirna strategija pametnog grada – Zagreb Smart City s vizijom do 2030. te projekti iz područja pametnih gradova. Također će biti najavljen i budući Akcijski plan energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama Grada Zagreba – SECAP.

Program poslovnog susreta preuzmite ovdje na linku.

Povodom održavanja “Smart Cities & Urban Tehnologies u Hrvatskoj” poslovnog susreta izrađena je i brošura s profilima austrijskih sudionika koju možete preuzeti ovdje.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...