Podržite startup Cyclops na Product Huntu!

31. 01. 2024.

Za inženjere Juraja Karadžu i Petra Cvitanovića danas je veliki dan – svoj Cyclops lansiraju na Product Huntu!


Njihova ideja za pokretanjem startupa nastala je prije dvije godine iz vlastite potrebe i želje za lakšim upravljanjem aplikacijama.
“Pokušali smo na neki način sebi pojednostaviti održavanje aplikacija i shvatili da bi i drugim ljudima naš proizvod mogao biti koristan. I od tada, što više istražujemo, postaje sve jasnije da stvarno postoji velik broj developera i kompanija koji se suočavaju s problemom implementiranja Kubernetesa i mislimo da je rješenje za njihove probleme upravo Cyclops. Odatle i motivacija za stvaranjem proizvoda“, ispričao nam je Juraj uoči natjecanja na Zagreb Connect u gdje u prosincu bili finalisti.

Zašto Product Hunt?


„Product Hunt je online zajednica u kojoj ljudi dolaze u potrazi za najnovijim i najboljim tehnološkim dostignućima. Upravo zato smo ponosni što je danas Cyclops objavljen po prvi put“, ističe Juraj.
Nakon Startup Factoryja Juraj i Petar su nastavili s intenzivnim radom na unapređenju svoje aplikacije.
Lansiranje na Product Huntu za njih je važna stvar zato ih podržite tako da stisnete upvote na njihovo stranici https://www.producthunt.com/posts/cyclops.


”Ovo je nevjerojatna prilika za širenja svijesti na vanjskom tržištu i, pošto smo u alpha fazi, vjerujemo da ćemo dobiti velik broj novih korisnika s kojima smo spremni raditi na napretku samog proizvoda”, za kraj kaže Juraj.


Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...