Počeo Startup Factory 2021 bootcamp #1!

22. 10. 2021.

Znaš li da čak 80% organizacija vjeruje da svojim korisnicima pruža superiornu uslugu, a da se samo 8% njihovih korisnika s time slaže?

Do ovog nesrazmjera dolazi jer organizacije nedovoljno dobro slušaju korisnike i ne razumiju bit njihovih potreba. Stvarne potrebe kupaca doznat ćeš kontinuiranim istraživanjem, propitivanjem i testiranjem.

Od informacije sve kreće, a kreativno razmišljanje stvara rješenja koja kupci žele.

Zato smo Startup Factory 2021 danas započeli Design Thinkingom, a završavamo Ikigai radionicom. Radionice smo suorganizirali u suradnji s HAMAG BICRO-om i Europskom poduzetničkom mrežom Hrvatske (hvala!).

Ostale novosti i projekti

Startup DiVan odlučio stati na kraj svađama zbog Adventa

Poznato je da startupovi spremno prihvaćaju izazove i rizike te da vole otpetljavati zamršene situacije. Jedan zagrebački startup ove si je godine dao u zadatak pomiriti hejtere i ljubitelje Adventa! “Konačno će se Advent slaviti mirno i bez gužve kao nekada”, govore...

MIRET lansirao crowdinvesting kampanju na Funderbeamu

Hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET koji se razvija uz ZICER-ovu podršku pokrenuo je svoju crowdinvesting kampanju na Funderbeam platformi. Funderbeam, platforma za kupnju/prodaju udjela u privatnim tvrtkama omogućuje zajednici, odnosno pojedincima da postanu...