Počeo Startup Factory 2021 bootcamp #1!

22. 10. 2021.

Znaš li da čak 80% organizacija vjeruje da svojim korisnicima pruža superiornu uslugu, a da se samo 8% njihovih korisnika s time slaže?

Do ovog nesrazmjera dolazi jer organizacije nedovoljno dobro slušaju korisnike i ne razumiju bit njihovih potreba. Stvarne potrebe kupaca doznat ćeš kontinuiranim istraživanjem, propitivanjem i testiranjem.

Od informacije sve kreće, a kreativno razmišljanje stvara rješenja koja kupci žele.

Zato smo Startup Factory 2021 danas započeli Design Thinkingom, a završavamo Ikigai radionicom. Radionice smo suorganizirali u suradnji s HAMAG BICRO-om i Europskom poduzetničkom mrežom Hrvatske (hvala!).

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...