Izabrani su timovi nove Startup Factory generacije

21. 10. 2021.

Ovu vijest svi nestrpljivo čekamo. Odabrano je 12 timova šeste Startup Factory generacije koji 22. listopada 2021. godine započinju s intenzivnim razvojem svojih tehnoloških proizvoda kroz ZICER-ov akceleracijski program. Timove očekuje intenzivan raspored edukacija i radionica koje će pratiti ZICER-ova mentorska, infrastrukturna i promocijska podrška.

Prijave za Startup Factory 2021 bile su otvorene 21. rujna i trajale su do 14. listopada. Na natječaj je apliciralo 36 razvojnih timova i mladih startupova. Ove su godine zaprimljene prijave bile odlične kvalitete, a ocijenilo ih je Povjerenstvo za evaluaciju i Povjerenstvo za intervju.

Donosimo rang-listu prijavitelja:

12 najviše rangiranih razvojnih timova i mladih startupova  ulazi u akceleracijski program Startup Factory. Sutra, 22. listopada, predstavit će se javnosti. Nakon toga krećemo s provedbom Programa. Program završava 23. studenoga finalom na startup konferenciji Zagreb Connect. Pred našom novom generacijom period je intenzivnog rada!

Svim prijaviteljima zahvaljujemo na prijavama, izdvojenom vremenu i uloženome trudu te im poručujemo da ne odustaju od zacrtanih ciljeva.

Timovima koji su ušli u Startup Factory 2021 čestitamo! Veselimo se radu s vama i razvoju vaših tehnoloških proizvoda.  

Ostale novosti i projekti

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...