Izabrani su timovi nove Startup Factory generacije

21. 10. 2021.

Ovu vijest svi nestrpljivo čekamo. Odabrano je 12 timova šeste Startup Factory generacije koji 22. listopada 2021. godine započinju s intenzivnim razvojem svojih tehnoloških proizvoda kroz ZICER-ov akceleracijski program. Timove očekuje intenzivan raspored edukacija i radionica koje će pratiti ZICER-ova mentorska, infrastrukturna i promocijska podrška.

Prijave za Startup Factory 2021 bile su otvorene 21. rujna i trajale su do 14. listopada. Na natječaj je apliciralo 36 razvojnih timova i mladih startupova. Ove su godine zaprimljene prijave bile odlične kvalitete, a ocijenilo ih je Povjerenstvo za evaluaciju i Povjerenstvo za intervju.

Donosimo rang-listu prijavitelja:

12 najviše rangiranih razvojnih timova i mladih startupova  ulazi u akceleracijski program Startup Factory. Sutra, 22. listopada, predstavit će se javnosti. Nakon toga krećemo s provedbom Programa. Program završava 23. studenoga finalom na startup konferenciji Zagreb Connect. Pred našom novom generacijom period je intenzivnog rada!

Svim prijaviteljima zahvaljujemo na prijavama, izdvojenom vremenu i uloženome trudu te im poručujemo da ne odustaju od zacrtanih ciljeva.

Timovima koji su ušli u Startup Factory 2021 čestitamo! Veselimo se radu s vama i razvoju vaših tehnoloških proizvoda.  

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...