Pivotiranje

27. 04. 2021.

Vaša ideja je postala startup, no poslovanje ne ide kako ste planirali. Razmišljate o tome trebate li odustati? Odgovor je ne! Vrijeme je za pivotiranje.

Pivotiranje označava promjenu smjera u pogledu razvoja, kao i redefiniranje pojedinih elemenata vašeg startupa. Uobičajeno se događa nakon testiranja kada povratne informacije od klijenata pokazuju da je inicijalni proizvod ili uslugu potrebno poboljšati. Tada možete promijeniti značajke proizvoda, segment kupaca, pa čak i tehnologiju.

Više o ovoj temi možete pročitati u članku koji smo pripremili na engleskom jeziku, a dostupan je ovdje na linku.

Za sva poduzeća koja traže svoje poslovne anđele, kao i za poslovne anđele koji su zainteresirani za investiranje u inovativne startupove kroz projekt CE-Connector oformili smo transregionalnu platformu koja se sastoji od 6 zemalja i koja osigurava podršku startupovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners. 

Drugi krug za prijava za startupove i poslovne anđele je otvoren do 31. kolovoza 2021. godine. Prijaviti se možete putem linka.

Za više informacija o platformi posjetite web stranicu projekta, pratite nas na društvenim mrežama ili nam se obratite e-mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...