Znate li kako kreirati održivi poslovni model?

13. 04. 2021.

Priču o snažnim vizijama koje mijenjaju svijet nabolje uvijek su primamljive. Priča je bitna, no kako poslovanje postaviti na financijski stabilne noge? Danas se kroz tematiku poslovnog modela bavimo odgovorom na ovo putanje.

Poslovni model predstavlja način kako poduzeće stvara vrijednosti i zarađuje novac. On u osnovi predstavlja jedinstvenu prodajnu ponudu odnosno jedinstveni prijedlog vrijednosti, vašu ciljnu skupinu, kanale distribucije te financijsku i organizacijsku strukturu.

Donosimo vam pitanja na koja je prilikom izrade poslovnog modela potrebno odgovoriti te ključne korake za kreiranje kvalitetnog poslovnog modela u članku koji možete pronaći ovdje.

Za sva poduzeća koja traže svoje poslovne anđele, kao i za poslovne anđele koji su zainteresirani za investiranje u inovativne startupove kroz projekt CE-Connector oformili smo transregionalnu platformu koja se sastoji od 6 zemalja i koja osigurava podršku startupovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners. 

Drugi krug za prijava za startupove i poslovne anđele je otvoren do 31. kolovoza 2021. godine. Prijaviti se možete putem linka.

Za više informacija o platformi posjetite web stranicu projekta, pratite nas na društvenim mrežama ili nam se obratite e-mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti