Održani drugi prosinački TPZ MEETUP

15. 12. 2017.

Predblagdansko vrijeme je kao stvore za druženje. Kako bismo se što bolje upoznali i povezali, u TPZ-u je danas održan drugi prosinački MEETUP.

I ovaj TPZ MEETUP bio je osmišljen kao kombinacija formalnog predstavljanja djelatnosti naših članova i neformalnog druženje.

Tako su se u formalnom dijelu programa okupljenima predstavili TPZ članovi:

Flow and Form

Frames page

Husky Bytes

Membrain projektiranje

Mobendo

Mobile gym

Mobile one

X-Logic

Baggizmo

Modus infinitum

Po završetku formalnog dijela programa uslijedio je onaj neformalni u adventskom ozračju.

Nakon današnjeg TPZ MEETUPa u okviru kolegija “Transfer tehnologije” naš Tehnološki park posjetilo je dvadesetak studenata. Spomenuti kolegij izvodi se na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju – smjer Ekonomika poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ovaj posjet održan je u okviru terenske nastave, a studenti su iz prve ruke imali priliku saznati kako inovativnu ideju uz našu pomoć pretvoriti u održiv poduzetnički pothvat.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...