Održani drugi prosinački TPZ MEETUP

15. 12. 2017.

Predblagdansko vrijeme je kao stvore za druženje. Kako bismo se što bolje upoznali i povezali, u TPZ-u je danas održan drugi prosinački MEETUP.

I ovaj TPZ MEETUP bio je osmišljen kao kombinacija formalnog predstavljanja djelatnosti naših članova i neformalnog druženje.

Tako su se u formalnom dijelu programa okupljenima predstavili TPZ članovi:

Flow and Form

Frames page

Husky Bytes

Membrain projektiranje

Mobendo

Mobile gym

Mobile one

X-Logic

Baggizmo

Modus infinitum

Po završetku formalnog dijela programa uslijedio je onaj neformalni u adventskom ozračju.

Nakon današnjeg TPZ MEETUPa u okviru kolegija “Transfer tehnologije” naš Tehnološki park posjetilo je dvadesetak studenata. Spomenuti kolegij izvodi se na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju – smjer Ekonomika poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ovaj posjet održan je u okviru terenske nastave, a studenti su iz prve ruke imali priliku saznati kako inovativnu ideju uz našu pomoć pretvoriti u održiv poduzetnički pothvat.

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...