Održani drugi prosinački TPZ MEETUP

15. 12. 2017.

Predblagdansko vrijeme je kao stvore za druženje. Kako bismo se što bolje upoznali i povezali, u TPZ-u je danas održan drugi prosinački MEETUP.

I ovaj TPZ MEETUP bio je osmišljen kao kombinacija formalnog predstavljanja djelatnosti naših članova i neformalnog druženje.

Tako su se u formalnom dijelu programa okupljenima predstavili TPZ članovi:

Flow and Form

Frames page

Husky Bytes

Membrain projektiranje

Mobendo

Mobile gym

Mobile one

X-Logic

Baggizmo

Modus infinitum

Po završetku formalnog dijela programa uslijedio je onaj neformalni u adventskom ozračju.

Nakon današnjeg TPZ MEETUPa u okviru kolegija “Transfer tehnologije” naš Tehnološki park posjetilo je dvadesetak studenata. Spomenuti kolegij izvodi se na Specijalističkom diplomskom stručnom studiju – smjer Ekonomika poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Ovaj posjet održan je u okviru terenske nastave, a studenti su iz prve ruke imali priliku saznati kako inovativnu ideju uz našu pomoć pretvoriti u održiv poduzetnički pothvat.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...