Održan We Make Future festival

20. 06. 2022.

„Sudjelovanje na We Make Future festivalu za mene je bilo jedno novo zanimljivo iskustvo. Upoznao sam proaktivne kolega iz nama susjednih zemalja, a s nekima od njih su otvorene mogućnosti za buduću suradnju. Predstavljanje pred velikom međunarodnom publikom, i u društvu najboljih startupova iz dvanaest zemalja s čak pet kontinenata, za mene osobno i Makabi Agritech predstavlja potvrdu da to što radimo, radimo dobro te da inovacije koje predano razvijamo zaista imaju globalni potencijal.“ – kaže nam prof. dr. sc. Marko Vinceković, znanstvenik i osnivač startupa Makabi o iskustvu sudjelovanja na #WMF2022 festivalu koji je održan od 16. do 18. lipnja u Riminiju u Italiji.

Mogućnost predstavljanja na ovom velikom međunarodnom festivalu inovacija i tehnologija Marko je ostvario pobjedom na We Make Future International Roadshowu koji smo zajedno s partnerima Talijansko-Hrvatskom gospodarskom komorom i ICE – Talijanskim institutom za vanjsku trgovinu organizirali u ožujku u ZICER-u.

Uz Makabi Agritech u Riminiju su se predstavili naši startupovi Gamechuck i Agilos IT.

Veliko hvala Talijansko-hrvatskoj gospodarskoj komori na ovoj vrijednoj inicijativi podrške u otvaranju novih mogućnosti hrvatskim startupovima!

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...