Održan We Make Future festival

20. 06. 2022.

„Sudjelovanje na We Make Future festivalu za mene je bilo jedno novo zanimljivo iskustvo. Upoznao sam proaktivne kolega iz nama susjednih zemalja, a s nekima od njih su otvorene mogućnosti za buduću suradnju. Predstavljanje pred velikom međunarodnom publikom, i u društvu najboljih startupova iz dvanaest zemalja s čak pet kontinenata, za mene osobno i Makabi Agritech predstavlja potvrdu da to što radimo, radimo dobro te da inovacije koje predano razvijamo zaista imaju globalni potencijal.“ – kaže nam prof. dr. sc. Marko Vinceković, znanstvenik i osnivač startupa Makabi o iskustvu sudjelovanja na #WMF2022 festivalu koji je održan od 16. do 18. lipnja u Riminiju u Italiji.

Mogućnost predstavljanja na ovom velikom međunarodnom festivalu inovacija i tehnologija Marko je ostvario pobjedom na We Make Future International Roadshowu koji smo zajedno s partnerima Talijansko-Hrvatskom gospodarskom komorom i ICE – Talijanskim institutom za vanjsku trgovinu organizirali u ožujku u ZICER-u.

Uz Makabi Agritech u Riminiju su se predstavili naši startupovi Gamechuck i Agilos IT.

Veliko hvala Talijansko-hrvatskoj gospodarskoj komori na ovoj vrijednoj inicijativi podrške u otvaranju novih mogućnosti hrvatskim startupovima!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...