Održan lipanjski Business over Breakfast

10. 06. 2022.

„Već u prvih mjesec dana našeg boravka u ZICER-u uvidjeli smo kako nam networking ovdje stvarno može pomoći!“ – na našem Business over Breakfastu maloprije je rekao Alen Ćosić, suosnivač startupa Azada Analytics koji je u ZICER-u inkubiran tek nešto više od mjesec dana.

Novitete iz područja elektroenergetike, na kojima radi startup Grid ONE, približio nam je njegov osnivač Goran Jurišić.

FIRA je aplikacija koja olakšava upravljanje financijama tvrtki na jednostavan, brz i učinkovit način. Kako funkcionira i olakšava rad korisnicima ispričao nam je direktor FIRA-e Marko Jurjević, a sve o prednostima MealPass aplikacije ispričala nam je Jasna Jambrešić, naša alumni članica.

EU projekt SACHE uspješno privodimo kraju! Povezivanjem tehnoloških startupova s kulturnom i kreativnom industrijom došli smo do zabavnih i zanimljivih interaktivnih rješenja. S njima smo zaključili lipanjski Business over Breakfast.

Za srpanjsko izdanje pripreme kreću sad!

Hvala svima na sudjelovanju i zanimljivim prezentacijama.

Ostale novosti i projekti

Upoznajte startup Review Booster Pro!

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima! „Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa...