Novosti iz Digicytea

06. 06. 2022.

Nakon pobjede na Startup Factoryju 2021 Digicyte radi na razvoju u najvišoj brzini!

Uz njihove tehnološke inovacije analiza tkiva i stanica u medicini, uz podršku digitalizacije i umjetne inteligencije, postaje brža i još preciznija.

Nedavno su nam predstavili novog Marvina!

„Novi Marvin predstavlja završnu verziju našeg skenera prije samog certificiranja. Softverski dio još uvijek nije u potpunosti spreman i zato će nam sljedećih nekoliko mjeseci validacija i optimizacija raznih algoritama biti u fokusu. Također, u suradnji s patolozima ubrzano radimo na našoj metodi automatskog označavanja slika u patologiji.“ – pojašnjava nam Krunoslav Vinicki, suosnivač startupa Digicyte.

Zanimalo nas je kako s polugodišnjim odmakom Digicyteov tim gleda na sudjelovanje u našem akceleracijskom programu.„Startup Factory nam je pomogao da se transformiramo iz jednog studentskog projekta u startup s puno boljom organizacijom i brzinom razvoja. U deep tech startupu stvari su uvijek dosta kaotične i stresne jer razvijate tehnologiju koja još uvijek ne postoji, ali na kraju dana to je i ono što svemu daje viši smisao.“ – kaže nam Kruno.

Radiš li i ti na razvoju novih tehnologija i svome radu želiš dati novi smisao? Baš za tebe pripremamo neke sasvim nove mogućnosti. Zato nas prati i dalje!

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...