Novosti iz Digicytea

06. 06. 2022.

Nakon pobjede na Startup Factoryju 2021 Digicyte radi na razvoju u najvišoj brzini!

Uz njihove tehnološke inovacije analiza tkiva i stanica u medicini, uz podršku digitalizacije i umjetne inteligencije, postaje brža i još preciznija.

Nedavno su nam predstavili novog Marvina!

„Novi Marvin predstavlja završnu verziju našeg skenera prije samog certificiranja. Softverski dio još uvijek nije u potpunosti spreman i zato će nam sljedećih nekoliko mjeseci validacija i optimizacija raznih algoritama biti u fokusu. Također, u suradnji s patolozima ubrzano radimo na našoj metodi automatskog označavanja slika u patologiji.“ – pojašnjava nam Krunoslav Vinicki, suosnivač startupa Digicyte.

Zanimalo nas je kako s polugodišnjim odmakom Digicyteov tim gleda na sudjelovanje u našem akceleracijskom programu.„Startup Factory nam je pomogao da se transformiramo iz jednog studentskog projekta u startup s puno boljom organizacijom i brzinom razvoja. U deep tech startupu stvari su uvijek dosta kaotične i stresne jer razvijate tehnologiju koja još uvijek ne postoji, ali na kraju dana to je i ono što svemu daje viši smisao.“ – kaže nam Kruno.

Radiš li i ti na razvoju novih tehnologija i svome radu želiš dati novi smisao? Baš za tebe pripremamo neke sasvim nove mogućnosti. Zato nas prati i dalje!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...