Poziv na transregionalnu CE-Connector radionicu

16. 09. 2021.

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatnoj međunarodnoj radionici organiziranoj u okviru projekta CE-Connector. Radionica je namijenjena javnim ustanovama, tehnološkim parkovima, inkubatorima i akceleratorima.

Transregionalna radionica CE-Connector počet će 22. rujna u 14 sati na platformi Zoom.

Registrirajte se na https://www.eventbrite.com/x/transregional-ce-connector-workshop-tickets-169812932051

Za više informacija obratite nam se putem e-mail adrese: sandra.matijevic@zicer.hr

Kako se uključiti u CE-Connector zajednicu?

Za sva poduzeća koja traže svoje poslovne anđele, kao i za poslovne anđele koji su zainteresirani za investiranje u inovativne startupove kroz projekt CE-Connector oformili smo transregionalnu platformu koja se sastoji od 6 zemalja i koja osigurava podršku startupovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners. 

Treći krug prijava za startupove i poslovne anđele je otvoren do 31. prosinca 2021. godine. Prijaviti se možete putem linka.

Za više informacija o platformi posjetite web stranicu projekta, pratite nas na društvenim mrežama ili nam se obratite e-mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...