Poziv na transregionalnu CE-Connector radionicu

16. 09. 2021.

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatnoj međunarodnoj radionici organiziranoj u okviru projekta CE-Connector. Radionica je namijenjena javnim ustanovama, tehnološkim parkovima, inkubatorima i akceleratorima.

Transregionalna radionica CE-Connector počet će 22. rujna u 14 sati na platformi Zoom.

Registrirajte se na https://www.eventbrite.com/x/transregional-ce-connector-workshop-tickets-169812932051

Za više informacija obratite nam se putem e-mail adrese: sandra.matijevic@zicer.hr

Kako se uključiti u CE-Connector zajednicu?

Za sva poduzeća koja traže svoje poslovne anđele, kao i za poslovne anđele koji su zainteresirani za investiranje u inovativne startupove kroz projekt CE-Connector oformili smo transregionalnu platformu koja se sastoji od 6 zemalja i koja osigurava podršku startupovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners. 

Treći krug prijava za startupove i poslovne anđele je otvoren do 31. prosinca 2021. godine. Prijaviti se možete putem linka.

Za više informacija o platformi posjetite web stranicu projekta, pratite nas na društvenim mrežama ili nam se obratite e-mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...