Navike uspješnih poslovnih ljudi 1/10

21. 01. 2022.

Čitanje je izvrstan način za poticanje kreativnosti i dodatno educiranje o industriji u kojoj posluje tvoj startup!

“Bez obzira na to gdje se nalazite u životu, nastavite učiti i uspjet ćete.” – poznata je izjava Warrena Buffetta, uspješnog američkog ulagača, industrijalca i filantropa.

Najveći svjetski poduzetnici dijele ljubav prema čitanju, a #zicer startupovi često naglašavaju ulogu čitanja za njihov osobni i poslovni rast.

Zato te danas (baš pred vikend :)), pozivamo na čitanje i uživanje u stjecanju novih znanja!

Uskoro ti kroz CE-Connector donosimo nove inspirativne ideje vezane uz navike uspješnih poslovnih ljudi.

I ne zaboravi, prijave startupova i investitora u CE-Connector mrežu moguće su do kraja ožujka. Detalje potraži na https://www.zicer.hr/project/ce-connector/.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...