Nastavnici iz Slavonije posjetili ZICER

07. 07. 2022.

Dok učenici na praznicima akumuliraju snagu za nove školske izazove, naši današnji gosti – nastavnici srednjih tehničkih škola iz Našica, Vinkovaca i Osijeka, svoje kompetencije jačaju kroz nova iskustva!

Zato nam je bilo zadovoljstvo ugostiti ih te predstaviti cjelovitu podršku koju pružamo našim korisnicima. Svoja najnovija dostignuća i inovativna rješenja predstavili su startupovi X-Logic i Mozzaik Audio.

Naše goste posebno su zanimali razvojni centri koji startupovima i ostalim korisnicima omogućuju istraživanje, razvoj i izradu prototipova. Uz Centar za 3D modeliranje, Centar za elektroniku te centre za digitalnu forenziku, IoT i elektroniku nastavnici su posjetili i Centar za tehnologiju zaštite okoliša gdje su stručnjaci iz Croteh Ekotehnologije pojasnili kako od otpada dobiti energiju i bioplin.

X-Logic, Mozzaik Audio i Croteh hvala na dijeljenju znanja i iskustava!

Ostale novosti i projekti

Tranzicija na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021.-2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo“ kojim će...