Naš Plavi ured slavi treći rođendan i časti vas poklonom!

27. 02. 2018.

Već pune tri godine na lokaciji u Vodnikovoj ulici naš Plavi ured kroz edukacije, savjetovanja i provedbu programa potpora pomaže poduzetnicima i potencijalnim poduzetnicima pri ulasku u samostalno poslovanje.

Kao poklon našim korisnicima kreirali smo Excel program za vođenje knjiga u paušalnom obrtu. 

Pomoću ovog dokumenta moći ćete jednostavno izraditi račun, KPR obrazac i PO-SD obrazac odnosno sve što vam je potrebno za knjigovodstvenu stranu paušalnog obrta!

Program možete preuzeti ovdje Program za paušalne obrtnike, dok detaljnije upute o korištenju programa potražite na web stranici Plavog ureda.

Nadamo se da će vam naš program koristiti i uštedjeti dragocjeno vrijeme!

Ostale novosti i projekti

Završen projekt za zeleniju budućnost – My Energy Community 

Razvojno-istraživački projekt My Energy Community, čiji je završetak predstavljen danasna svečanosti održanoj u prostorijama ZICER-a, započet je 2022. godine s ciljem razvoja platforme za energetske zajednice u kojima će tokovi energije i povezane cijene biti dostupni...

Balans privatnog i poslovnog u startup svijetu

U fokusu poslovanja ReaX LAB-a je razvoj laboratorijske analitičke opreme u području zelene kemije, s posebnim naglaskom na minijaturizaciju radi smanjenja potrošnje reagensa i negativnog utjecaja na okoliš.Ovu uspješnu u ZICER-u inkubiranu tvrtku čine vrsni...