„Business Over Breakfast“ druženjem uspješno pobjeđujemo zimske temperature

27. 02. 2018.

U toplini našeg Akceleratora upravo je održano još jedno Business Over Breakfast druženje kroz koje se uz ležerno predstavljanje naših stanara upoznajemo, povezujemo i razmjenjujemo iskustva.

Tako su nam se danas predstavila šestorica naših stanara:

  • Obrt Gamechuck prezentirao je Aleksandar Gavrilović. Ispričao nam je kako se njihova ideja o izradi igrica i igraćih arkada razvijala, te gdje su i što točno rade danas.
  • Daniel Gradečak iz tvrtke Pleo Soft koja pruža integracijske i konzultantske usluge na području aplikacija za upravljanje sadržajem okupljenima je približio svoje poslovanje i taktike kojima osvajaju međunarodna tržošta.
  • Mikrotvornicu nam je predstavio Marko Salopek koji je predstavio njihovu 3D printaj platformu. Ovu platformu imali smo priliku vrlo dobro upoznati i na našem prosinačkom Danu otvorenih vrata namijenjenom najmanjima.
  • Robokaciju, koja provodi edukativne radionice programiranja i robotike za djecu i odrasle, predstavio je Ivan Kunović.
  • Nubilum IT koji se bavi mašinskim učenjem (machine learning) predstavio je Marko Dvečko.
  • KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE razvijaju Cloud aplikaciju za automatsko kreiranje narudžbi u maloprodaji, a njihov predstavnik na današnjem predstavljanju bio je Krešo Papec.

Ivana Čuljak, voditeljica projekta Tehnološki park Zagreb, ovom je prilikom između ostalog najavila edukacije koje smo pripremili za vas, a prema vašim unaprijed definiranim potrebama i željama. Popis edukacija s točnim terminima održavanja i detaljima o proceduri prijave objavljujemo uskoro.

Kroz Business Over Breakfast druženje i danas smo se dotaknuli mnogih sustanarskih tema. Otvorenom diskusijom svakako doprinosimo kvaliteti rada u našem Tehnološkom parku stoga ovim putem novo druženje najavljujemo za dva tjedna! 

Ostale novosti i projekti