„Business Over Breakfast“ druženjem uspješno pobjeđujemo zimske temperature

27. 02. 2018.

U toplini našeg Akceleratora upravo je održano još jedno Business Over Breakfast druženje kroz koje se uz ležerno predstavljanje naših stanara upoznajemo, povezujemo i razmjenjujemo iskustva.

Tako su nam se danas predstavila šestorica naših stanara:

  • Obrt Gamechuck prezentirao je Aleksandar Gavrilović. Ispričao nam je kako se njihova ideja o izradi igrica i igraćih arkada razvijala, te gdje su i što točno rade danas.
  • Daniel Gradečak iz tvrtke Pleo Soft koja pruža integracijske i konzultantske usluge na području aplikacija za upravljanje sadržajem okupljenima je približio svoje poslovanje i taktike kojima osvajaju međunarodna tržošta.
  • Mikrotvornicu nam je predstavio Marko Salopek koji je predstavio njihovu 3D printaj platformu. Ovu platformu imali smo priliku vrlo dobro upoznati i na našem prosinačkom Danu otvorenih vrata namijenjenom najmanjima.
  • Robokaciju, koja provodi edukativne radionice programiranja i robotike za djecu i odrasle, predstavio je Ivan Kunović.
  • Nubilum IT koji se bavi mašinskim učenjem (machine learning) predstavio je Marko Dvečko.
  • KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE razvijaju Cloud aplikaciju za automatsko kreiranje narudžbi u maloprodaji, a njihov predstavnik na današnjem predstavljanju bio je Krešo Papec.

Ivana Čuljak, voditeljica projekta Tehnološki park Zagreb, ovom je prilikom između ostalog najavila edukacije koje smo pripremili za vas, a prema vašim unaprijed definiranim potrebama i željama. Popis edukacija s točnim terminima održavanja i detaljima o proceduri prijave objavljujemo uskoro.

Kroz Business Over Breakfast druženje i danas smo se dotaknuli mnogih sustanarskih tema. Otvorenom diskusijom svakako doprinosimo kvaliteti rada u našem Tehnološkom parku stoga ovim putem novo druženje najavljujemo za dva tjedna! 

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...