„Business Over Breakfast“ druženjem uspješno pobjeđujemo zimske temperature

27. 02. 2018.

U toplini našeg Akceleratora upravo je održano još jedno Business Over Breakfast druženje kroz koje se uz ležerno predstavljanje naših stanara upoznajemo, povezujemo i razmjenjujemo iskustva.

Tako su nam se danas predstavila šestorica naših stanara:

  • Obrt Gamechuck prezentirao je Aleksandar Gavrilović. Ispričao nam je kako se njihova ideja o izradi igrica i igraćih arkada razvijala, te gdje su i što točno rade danas.
  • Daniel Gradečak iz tvrtke Pleo Soft koja pruža integracijske i konzultantske usluge na području aplikacija za upravljanje sadržajem okupljenima je približio svoje poslovanje i taktike kojima osvajaju međunarodna tržošta.
  • Mikrotvornicu nam je predstavio Marko Salopek koji je predstavio njihovu 3D printaj platformu. Ovu platformu imali smo priliku vrlo dobro upoznati i na našem prosinačkom Danu otvorenih vrata namijenjenom najmanjima.
  • Robokaciju, koja provodi edukativne radionice programiranja i robotike za djecu i odrasle, predstavio je Ivan Kunović.
  • Nubilum IT koji se bavi mašinskim učenjem (machine learning) predstavio je Marko Dvečko.
  • KNOW INFORMACIJSKE TEHNOLOGIJE razvijaju Cloud aplikaciju za automatsko kreiranje narudžbi u maloprodaji, a njihov predstavnik na današnjem predstavljanju bio je Krešo Papec.

Ivana Čuljak, voditeljica projekta Tehnološki park Zagreb, ovom je prilikom između ostalog najavila edukacije koje smo pripremili za vas, a prema vašim unaprijed definiranim potrebama i željama. Popis edukacija s točnim terminima održavanja i detaljima o proceduri prijave objavljujemo uskoro.

Kroz Business Over Breakfast druženje i danas smo se dotaknuli mnogih sustanarskih tema. Otvorenom diskusijom svakako doprinosimo kvaliteti rada u našem Tehnološkom parku stoga ovim putem novo druženje najavljujemo za dva tjedna! 

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...