myRent #zicer zapošljava PHP developere!

19. 01. 2022.

Ja sam se odlučio imati firmu u koju ljudi dolaze i odlaze s osmjehom. – govori nam Neven Palčec, osnivač myRenta, tvrtke koja se razvija u ZICER-u od 2017. godine.

myRent svojom inovacijom poslovnim subjektima u turizmu automatizira i centralizira cjelokupan poslovni proces. Njihove brave korisnicima omogućuju potpunu automatizaciju prijave i odjave gostiju. Sustav je siguran i omogućuje nesmetan ulazak i izlazak u objekt putem WiFi-a, Bluetootha, PIN-a ili RFID kartica. U ovome trenutku imaju više od 300 korisnika i preko 9.000 apartmana, a kontinuirano razvijaju i nove inovacije.

A za hendlanje ugovorenih poslova i stvaranje novih inovacija treba im pojačanje i to u vidu četiri predana i proaktivna developera.

Što se točno traži, a što myRent nudi? Odgovori su ovdje!

Preuzmi ih:

PHP DEVELOPER_C# (MVC)

PHP DEVELOPER_PHP (Laravel)

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...