myRent #zicer zapošljava PHP developere!

19. 01. 2022.

Ja sam se odlučio imati firmu u koju ljudi dolaze i odlaze s osmjehom. – govori nam Neven Palčec, osnivač myRenta, tvrtke koja se razvija u ZICER-u od 2017. godine.

myRent svojom inovacijom poslovnim subjektima u turizmu automatizira i centralizira cjelokupan poslovni proces. Njihove brave korisnicima omogućuju potpunu automatizaciju prijave i odjave gostiju. Sustav je siguran i omogućuje nesmetan ulazak i izlazak u objekt putem WiFi-a, Bluetootha, PIN-a ili RFID kartica. U ovome trenutku imaju više od 300 korisnika i preko 9.000 apartmana, a kontinuirano razvijaju i nove inovacije.

A za hendlanje ugovorenih poslova i stvaranje novih inovacija treba im pojačanje i to u vidu četiri predana i proaktivna developera.

Što se točno traži, a što myRent nudi? Odgovori su ovdje!

Preuzmi ih:

PHP DEVELOPER_C# (MVC)

PHP DEVELOPER_PHP (Laravel)

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...