Ljeto u ZICER-u uz Business over breakfast

02. 07. 2019.

Utorak je. Drugi dan srpnja. Jutro je i već je vruće. Dan gotovo kao i svaki drugi no u ZICER-u je ipak lakše započeti ga jer je došao na red još jedan ovogodišnji Business over breakfast neformalno druženje među ZICER-ovim stanarima!

Na popularnom BoB-u se potiče suradnja, komunikacija i druženje startupova, a sve kako bi dobro upoznali sve članove koji rade jedni blizu drugih na istom katu, a znaju biti samozatajni i nepoznati ostalim susjedima.

Drago nam je što svaki put nakon ovakvog događaja možemo zaključiti kako nam je pokušaj povezivanja uspio jer uvijek se uz postavljanje pitanja nakon predstavljanja poslovanja kolega razvije diskusija, a nakon službenog dijela i neformalno druženje koje često rezultira novim suradnjama.

Ovaj put su nam se predstavili Beeping, IO Tech, Modus Infinitum, Omo Lab te je svoje usluge našim startupovima prezentirala tvrtka Fluentis.

Ostale novosti i projekti

Startup Nobula odvažno mijenja uobičajene načine učenja

Inovatori iz ZICER-a unose nov život u edukativne procese! Interakcija u edukaciji danas je imperativ. Kada se osobu koja uči stavi u aktivan položaj, ona više nije samo promatrač, već i svojevrstan nositelj aktivnosti. Uz novu ulogu učenje postaje temeljitije, a...

Dođite na SACHE događaj u Muzej grada Zagreba!

Pozivamo kulturne operatore i predstavnike kulturnih institucija da nam se pridruže 8. lipnja 2022. s početkom u 10 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička ul. 20 na SACHE lokalnom događaju: Visoke tehnologije & inovativni financijski instrumenti kao kreatori...