Ljeto u ZICER-u uz Business over breakfast

02. 07. 2019.

Utorak je. Drugi dan srpnja. Jutro je i već je vruće. Dan gotovo kao i svaki drugi no u ZICER-u je ipak lakše započeti ga jer je došao na red još jedan ovogodišnji Business over breakfast neformalno druženje među ZICER-ovim stanarima!

Na popularnom BoB-u se potiče suradnja, komunikacija i druženje startupova, a sve kako bi dobro upoznali sve članove koji rade jedni blizu drugih na istom katu, a znaju biti samozatajni i nepoznati ostalim susjedima.

Drago nam je što svaki put nakon ovakvog događaja možemo zaključiti kako nam je pokušaj povezivanja uspio jer uvijek se uz postavljanje pitanja nakon predstavljanja poslovanja kolega razvije diskusija, a nakon službenog dijela i neformalno druženje koje često rezultira novim suradnjama.

Ovaj put su nam se predstavili Beeping, IO Tech, Modus Infinitum, Omo Lab te je svoje usluge našim startupovima prezentirala tvrtka Fluentis.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...