Financijsko planiranje nikad nije bilo brže i efikasnije!

31. 10. 2019.

Vrijeme je da lagodnost i putovanja zamijenimo ozbiljnim poslovnim pothvatima. Pokrenuli bi tvrtku? Imate super ideju, ali popis stvari koje trebate napraviti proteže se u beskonačnost? Samo kada pomislite na financijski plan vaša prvotna ideja pada u drugi plan i hvatate se za glavu. Sjetite se tad one drevne: „nisi sam!“ I ne moraš sam. Matej, Luka i Zrinko, zajedno s Matijom olakšat će vam posao i skratiti „to do“ listu.

Ponekad rad u nefunkcionalnim sredinama može poslužiti i kao poticaj, ne samo kao demotivacija.  Ako ste spremni otvoriti četvere oči, takva mjesta vrlo su često plodno tlo za ostvarenje vlastitih ambicija. Pitate se zašto vam sve ovo govorimo?

Zato što su se upravo protagonisti ove priče našli u naizgled bezizlaznoj situaciji. Svaka 3 mjeseca razmišljali su kako bi bilo divno otići…. Sve to zbog financijskog planiranja, u telekomunikacijskoj kompaniji, koji je bio popraćen petodnevnom radnom blokadom. Čitav proces bio je neuredan i kaotičan, a brojke koje bi Uprava dobila bile su vrlo upitne. Izvještavanje je bilo ručno i kasnilo je i do 2 mjeseca, pa se poslom upravljalo na temelju intuicije, a ne činjenica.

Članove ovog tima intuicija pak nije prevarila. Prikupljena znanja, iskustvo i analize odlučili su implementirati u platformu koja će omogućiti planiranje i praćenje financijskih i operativnih komponenti poslovanja malih i srednjih poduzeća, na najjednostavniji mogući način.

Planiranje i izvještavanje na koje tvrtke godišnje potroše i do stotinjak dana, sada mogu dobiti uz nekoliko klikova i uz nula sati manualnog rada.  

Farseer platforma jednostavna je kao Excel, a nudi napredne značajke kao što su planiranje i praćenje biznisa po neograničenom broju dimenzija.

Ne postoji tvrtka koja se ne bori s istim problemima, pa ovom timu previđamo sjajnu budućnost u globalnim okvirima!

Osim toga, vjerujemo kako je odličan osjećaj svaka 3 mjeseca ne priželjkivati godišnji odmor, jer odmor je svaki dan ako posao dobro organizirate, a Farseer za vas predviđa poslovne rezultate i omogućuje da na vrijeme donesete strateške odluke.

Farseer je tim četvrte generacije Startup Factory predakceleracijskog programa. Pod svjetlima reflektora pratite ih i bodrite 27. studenoga na Zagreb Connectu.

Ostale novosti i projekti

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata spremnosti...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...

Startup Factory 2022_11/11_tim Buksa

Buksa je online platforma za dijeljenje prostora. Na Buksi, svatko tko ima bilo kakav neiskorišteni prostor može ga oglasiti i na njemu zaraditi, a onaj kome nedostaje prostor (npr. za stvari, vozilo ili ured) može ih preko platforme zbuksati. Ono što Buksu razlikuje...