Financijsko planiranje nikad nije bilo brže i efikasnije!

31. 10. 2019.

Vrijeme je da lagodnost i putovanja zamijenimo ozbiljnim poslovnim pothvatima. Pokrenuli bi tvrtku? Imate super ideju, ali popis stvari koje trebate napraviti proteže se u beskonačnost? Samo kada pomislite na financijski plan vaša prvotna ideja pada u drugi plan i hvatate se za glavu. Sjetite se tad one drevne: „nisi sam!“ I ne moraš sam. Matej, Luka i Zrinko, zajedno s Matijom olakšat će vam posao i skratiti „to do“ listu.

Ponekad rad u nefunkcionalnim sredinama može poslužiti i kao poticaj, ne samo kao demotivacija.  Ako ste spremni otvoriti četvere oči, takva mjesta vrlo su često plodno tlo za ostvarenje vlastitih ambicija. Pitate se zašto vam sve ovo govorimo?

Zato što su se upravo protagonisti ove priče našli u naizgled bezizlaznoj situaciji. Svaka 3 mjeseca razmišljali su kako bi bilo divno otići…. Sve to zbog financijskog planiranja, u telekomunikacijskoj kompaniji, koji je bio popraćen petodnevnom radnom blokadom. Čitav proces bio je neuredan i kaotičan, a brojke koje bi Uprava dobila bile su vrlo upitne. Izvještavanje je bilo ručno i kasnilo je i do 2 mjeseca, pa se poslom upravljalo na temelju intuicije, a ne činjenica.

Članove ovog tima intuicija pak nije prevarila. Prikupljena znanja, iskustvo i analize odlučili su implementirati u platformu koja će omogućiti planiranje i praćenje financijskih i operativnih komponenti poslovanja malih i srednjih poduzeća, na najjednostavniji mogući način.

Planiranje i izvještavanje na koje tvrtke godišnje potroše i do stotinjak dana, sada mogu dobiti uz nekoliko klikova i uz nula sati manualnog rada.  

Farseer platforma jednostavna je kao Excel, a nudi napredne značajke kao što su planiranje i praćenje biznisa po neograničenom broju dimenzija.

Ne postoji tvrtka koja se ne bori s istim problemima, pa ovom timu previđamo sjajnu budućnost u globalnim okvirima!

Osim toga, vjerujemo kako je odličan osjećaj svaka 3 mjeseca ne priželjkivati godišnji odmor, jer odmor je svaki dan ako posao dobro organizirate, a Farseer za vas predviđa poslovne rezultate i omogućuje da na vrijeme donesete strateške odluke.

Farseer je tim četvrte generacije Startup Factory predakceleracijskog programa. Pod svjetlima reflektora pratite ih i bodrite 27. studenoga na Zagreb Connectu.

Ostale novosti i projekti

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...

Predstavljanje poduzetničkih vodiča na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...