Eureka i Eurostars dan: Kako do više od milijun kuna bespovratnih sredstava za inovacije?

23. 11. 2017.

U petak, 1. prosinca 2017. godine  u prostorijama Tehnološkog parka Zagreb na lokaciji Velesajam, a u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) održat će se EUREKA i Eurostars radionica.

Tema radionice je prijava u programe EUREKA i Eurostars.

EUREKA je međunarodna mreža koja nudi nekoliko instrumenata za dovođenje inovacije na tržište kroz partnerstvo, a na radionici će biti predstavljeni:

  • EUREKA mrežni projekti
  • Eurostars
  • Klasteri

Za sudjelovanje na EUREKA i Eurostars radionici HAMAG-BICRO-a možete se  prijaviti putem sljedeće poveznice.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Program radionice pronađite ovdje, a više informacija doznajte na web stranici Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...