BUSINESS DATE: Uzmi stvar u svoje ruke!

22. 11. 2017.

Vrijeme je za pozitivnu priču o mladima koji odbijaju odlazak kao jedino moguće rješenje za bolju budućnost! 

Udruga Svjetski savez mladih Hrvatska organizira konferenciju “Mi ostajemo u Hrvatskoj” pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde GrabarKitarović. S posebnim zadovoljstvom vas pozivamo da dođete u četvrtak, 23. studenoga na Business date: “Uzmi stvar u svoje ruke!” u Tehnološkom parku Razvojne agencije Zagreb na Velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, 12. paviljon Zagrebačkog velesajma.

Svjetski savez mladih Hrvatska  (World Youth Alliance Hrvatska) je udruga mladih koja u Hrvatskoj djeluje od 2012. godine. Udruga okuplja mlade u dobi od 18 do 30 godina iz cijele Hrvatske s ciljem promocije i zaštite ljudskog dostojanstva u svim sferama društvenog života. Djelujemo kroz projekte i inicijative usmjerene na edukaciju, zagovaranje i kulturu.

Događaj možete pratiti na društvenim mrežama:
https://www.facebook.com/events/1985840434990700/ i 

https://www.facebook.com/WorldYouthAllianceHrvatska/.

Ciljevi događaja je ukazati na vrijednost poduzetništva u Hrvatskoj te ponuditi praktične savjete mladima prilikom ulaska na tržište rada.

Događaj će se odvijati prema programu:

18:00 – 18:05 UVODNI POZDRAV

  • predstavljanje Tjedna Svjetskog saveza mladih i sudionika

18:05 – 18:40 PREDSTAVLJANJE

  • Razvojna Agencija Zagreb i udruga OAZA
  • 4 područja poduzetništva (OPG, IT, uspješne žene, hobi kao posao)

18:40 – 19:40 RAZGOVOR U GRUPAMA

  • razgovor za sudionike s predstavnicima poduzetničkih područja

19:40 – 20:00 ZAVRŠNI GOVOR I ZATVARANJE DOGAĐAJA

Pridružite nam se i budite dijelom ovog značajnog događaja!

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...