Javni poziv: Cross fertilization event projekta Co-Create

24. 11. 2017.

Poštovana/i,

Razvojna agencija Zagreb Vas poziva na

 Cross fertilization event projekta Co-Create:

Međusektorskom suradnjom do razvoja novih proizvoda i projekata

koja će se održati 4. prosinca 2017. godine u sklopu konferencije

Adriatic Wood Daysa u Dubrovniku (hotel Sheraton).

Cross fertilization događajemprojekta Co-Create želi se uspostaviti međusektorsku suradnju  između klastera drvne i kreativne industrije sa ciljemrazvoja novih proizvoda ili projektnih ideja u obliku javnog predstavljanja projektne ideje i B2B sastanka sa zainteresiranim partnerom.

Projekt „Co-Create“ ima za cilj podržati procese međusektorske suradnje između klastera tradicionalne industrije i kreativnih industrij. Projekt će promovirati suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike i predstavnike javnih vlasti. Poseban naglasak biti će stavljen na konkretizaciju suradnje u praksi između drvne i kreativne industrije.

Projekt je sufinanciran kroz Interreg MED Programme te okuplja 11 organizacija iz 7 europskih država: Italija, Francuska, Portugal, Španjolska, Grčka, Slovenija i Hrvatska. Razvojna agencija Zagreb je partner na projektu.

Molimo sve zainteresirene koji žele predstaviti svoju projektnu ideju na Cross fertilization eventu da se prijave putem mailainfo@drvniklaster.hr ili antejanko.bobetko@raza.hr

Pridružite nam se te svojim sudjelovanjem doprinesite razmjeni znanja i iskustava!

Program konferencije preuzmite ovdje.

Više informacija o projektu možete pronaći ovdje.

Ostale novosti i projekti