Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

14. 09. 2022.

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije.

Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih znanja. Po zatvaranju prijava uslijedio je evaluacijski proces u kojem su zaprimljene prijave ocjenjivali članovi Povjerenstva za evaluaciju i Povjerenstvo za intervju.

Donosimo rang-listu 13 timova nove Startup Factory generacije:

Provedba Programa započinje 19. rujna, a završava 17. studenog finalom na Zagreb Connectu.

Uz intenzivan raspored i jaku edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku, najbolje finaliste (pet timova) očekuje i novčani fond od 800.000 kuna koje je za razvoj njihovih inovativnih tehnoloških proizvoda osigurao Grad Zagreb.

Svim prijaviteljima zahvaljujemo na prijavama. Odabranim finalistima čestitamo na ulasku u Startup Factory 2022. Veselimo se radu s vama i razvoju vaših tehnoloških proizvoda!

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...