BiteMe Nutrition osvojio prestižnu nagradu World Food Innovation Award

23. 03. 2023.

BiteMe Nutrition se ima čime pohvaliti! Za svoj proizvod Protein Cookies osvojili su prestižnu nagradu World Food Innovation Award u kategoriji Best snack.

Zašto su upravo ovi kolačići najbolji snack na svijetu?

„Za početak, proteinski kolačići imaju inovativan format inspiriran lava cakeom. Meka unutrašnjost topi se u ustima, ostavljajući bogat i neodoljiv okus zbog kojeg ćete zaboraviti na ostale slatkiše. Za razliku od tradicionalnih deserata, ove kolačiće možete jesti bez grižnje savjesti jer s njima unosite kvalitetne nutrijente, a njihov sastav koji se bazira na namirnicama biljnog porijekla čini ih izvrsnim izborom i za vegane i vegetarijance.“ – kažu nam iz BiteMe Nutritiona.

Ali nije samo format ono što ove kolačiće čini jedinstvenima. Čest problem s mnogim proteinskim snackovima je loš okus koji ostaje dugo nakon što ste ih pojeli. Protein Cookies su drugačiji – recept je doveden do savršenstva, osiguravajući da vam svaki zalogaj ostavi ugodan okus koji nećete zaboraviti.

„Oduševljeni smo što smo osvojili ovu nagradu. Pokrenuli smo ovu tvrtku s ciljem kreiranja i proizvodnje zdravih snackova izvrsnog okusa, a ova je nagrada potvrda našeg truda i dugogodišnje predanosti.” – kaže Edo Mujkić, jedan od četiri osnivača BiteMe Nutritiona.

World Food Innovation Awards jedna je od najprestižnijih nagrada u prehrambenoj industriji u sklopu IFE – International Food & Drink Eventa, a njeno osvajanje znači velik uspjeh.

BiteMe Nutrition tim je 2018. godine sudjelovao u finalu Startup Factory akceleratora, a danas svjetske uspjehe nižu u ZICER-ovom inkubatoru.

BiteMe Nutrition, bravo!!!

Ostale novosti i projekti

Pozivamo vas na Startup Ecosystem Croatia događaj!

investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani su za poslovne prilike s hrvatskim startupovima. Zato Austrijsko Veleposlanstvo  - Trgovinski odjel zajedno sa ZICER-om i partnerima organizira Startup Ecosystem Croatia događaj na koji vas ovim putem...

Pozivamo vas na LEAP Summit 2024!

Pridružite se LEAP Summit konferenciji koja se održava 15. i 16. svibnja u prostoru SEECEL Zagreb! LEAP Summit je multidisciplinarna konferencija koja okuplja više od 2.000 sudionika iz više od 40 zemalja. Fokus konferencije je na multidisciplinarnim temama povezanim...