Pivotiranje označava promjenu smjera u pogledu razvoja, kao i redefiniranje pojedinih elemenata vašeg startupa. Uobičajeno se događa nakon testiranja kada povratne informacije od klijenata pokazuju da je inicijalni proizvod ili uslugu potrebno poboljšati. Tada možete promijeniti značajke proizvoda, segment kupaca, pa čak i tehnologiju.

Više o ovoj temi možete pročitati u članku koji smo pripremili na engleskom jeziku, a dostupan je ovdje na linku.

Za sva poduzeća koja traže svoje poslovne anđele, kao i za poslovne anđele koji su zainteresirani za investiranje u inovativne startupove kroz projekt CE-Connector oformili smo transregionalnu platformu koja se sastoji od 6 zemalja i koja osigurava podršku startupovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER - Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners. 

Drugi krug za prijava za startupove i poslovne anđele je otvoren do 31. kolovoza 2021. godine. Prijaviti se možete putem linka.

Za više informacija o platformi posjetite web stranicu projekta, pratite nas na društvenim mrežama ili nam se obratite e-mailom na ce-connector@zicer.hr.