Novosti

Prijavite se na We Make Future startup natjecanje!

25. 2. 2020.

U suradnji s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom, Zagrebački inovacijski centar (ZICER) te We Make Future festival pozivaju vas na regionalno startup natjecanje koje će se održati 29. travnja 2020. u ZICER-u.

EIT Health Info Day

20. 2. 2020.

Dana 27. veljače 2020. u  14.30 u prostorima Zagrebačkoga inovacijskoga centra ZICER održat će se EIT Health Info Day u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu kao EIT Health Huba.

Dođi na TECH STORIES - konferenciju o mobilnim aplikacijama!

20. 2. 2020.

Razvoj mobilnih aplikacija tema je prve TECH STORIES konferencije koja će se u četvrtak, 5. ožujka održati u ZICER-ovom Akceleratoru!

Prijeđi na ti s marketingom 21. stoljeća!

16. 2. 2020.

Vi i marketing upoznali ste se prije 10-ak godina? Međutim, preko noći ga više ne možete prepoznati? Promijenio se? Igra po novim pravilima? Prijavite se na našu radionicu koja se održava u okviru projekta SMATH i ponovno postanite bliski!

Etablirane hrvatske tvrtke i startupovi u ZICER-u o potencijalu IoT-a

14. 2. 2020.

Kroz Centar za Internet of Things u ZICER-u je implementiran sustav senzora i softverske podrške, a na raspolaganju su i razvojni paketi za izradu novih IoT hardverskih i softverskih rješenja. O mogućnostima suradnje raspravljali su stručnjaci iz Storm Computersa, Infobipa, Byte Lab-a, ZICER-a te u ZICER-u inkubiranih startupova Recogno, X-logic, Pulsar Labaratories i IO Tech.

14. veljače dan je za zaljubit se u IoT!

6. 2. 2020.

Dođi u ZICER-ov Akcelerator 14. veljače! Pričat ćemo o uspostavi IoT LAB-a.

Dođi na AI Battleground 2020!

29. 1. 2020.

AIBG (Artificial Intelligence BattleGround) najveći je hackathon ovakvog tipa kojeg organiziraju studenti, a ove godine ZICER je ponosni prijatelj.

Uspješno završen Co-Create!

29. 1. 2020.

Kroz posljednje tri godine uspješno smo povezali drvnu i kreativnu industriju. Implementacijom novog pogleda u tradicionalnu industriju, udahnut joj je novi život i dodane nove funkcije čime su stvoreni tržišno održivi proizvodi. Rezultati povezivanja vidljivi su u uspjesima tvrtki koje su zahvaljujući projektnim aktivnostima dobile podršku u novim znanjima i novim idejama za poslovni rast.

Poziv za sudjelovanje u predakceleracijskom programu Tech Boost

29. 1. 2020.

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije zajedno s nositeljem programa njemačkim fondom Finance in Motion i jednim od najjačih svjetskih akceleratora Startup Wise Guys iz Estonije kao partnerom otvara natječaj za poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u Tech Boost programu.

Otvorene prijave za Energy + predakceleracijski program!

24. 1. 2020.

Prijave za predakceleracijski program Energy + su otvorene i traju do 28. veljače.

Projekt „Socijalni dijalog i suvremeni industrijski odnosi – jučer, danas, sutra – mogućnosti i perspektive – MIP 2030“ priveden je kraju

24. 1. 2020.

23. siječnja u ZICER-u je održana završna konferencija projekta „Socijalni dijalog i suvremeni industrijski odnosi – jučer, danas, sutra – mogućnosti i perspektive – MIP 2030“ na kojoj su prezentirani ostvareni ciljevi u periodu od siječnja 2018. do siječnja 2020. godine.

Konferencija je okupila oko sedamdeset sudionika projekta pred kojima su predstavljena znanstvena istraživanja koja se odnose na socijalni dijalog u Hrvatskoj u dekadi 2020.-2030, ali i prijedlozi za daljnje korake u povezivanju svih partnera: države, sindikata i poslodavaca.