Novosti

Odabrani su timovi nove Startup Factory generacije

21. 10. 2021.

Ovu vijest svi nestrpljivo čekamo. Odabrano je 12 timova šeste Startup Factory generacije koji 22. listopada 2021. godine započinju s razvojem svojih tehnoloških proizvoda kroz ZICER-ov akceleracijski program. Timove očekuje intenzivan raspored edukacija i radionica koje će pratiti ZICER-ova mentorska, infrastrukturna i promocijska podrška.

U tijeku je natječaj “NeMogući dizajn” 2021.

1. 10. 2021.

Projekt A_MADAM otvorio je natječaj “NeMogući dizajn 2021”. Zainteresirani se mogu prijaviti do 31. listopada 2021. godine.

Javni natječaj za radno mjesto SURADNIK u ZICER-u

30. 9. 2021.

Zagrebački inovacijski centar raspisao je Javni natječaj za radno mjesto SURADNIK. Želite li postati dio našega tima, prijavite se! Detalji Natječaja nalaze se u nastavku.

Prijave za novi Startup Factory su otvorene! Grad Zagreb za razvoj inovativnih tehnoloških proizvoda osigurao 800.000 kuna

21. 9. 2021.

Od Europe do Izraela ZICER je prepoznat kao jedan od najboljih svjetskih inovacijskih ekosustava, a Startup Factory kao akcelerator koji stvara tržišno održive startupove. O tome govori i 76 timova kojima je Startup Factory bio odskočna daska za ulazak u svijet inovativnog poduzetništva.

Poziv na transregionalnu radionica CE-Connector radionicu

16. 9. 2021.

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatna međunarodna radionici organiziranoj u okviru projekta CE-Connector. Radionica je namijenjena javnim ustanovama, tehnološkim parkovima, inkubatorima i akceleratorima.

Saznajte sve o mogućnostima Drugog nacionalnog ESA poziva!

2. 9. 2021.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Europska svemirska agencija (ESA) pozivaju vas u ZICER 9. rujna 2021. godine na drugi Informativni dana namijenjen hrvatskim tvrtkama i znanstvenim organizacijama u svrhu prijave projektnih prijedloga u okviru Drugog nacionalnog ESA poziva. 

Na horizontu se vidi još jedan uspješan hrvatski startup: Uz investiciju od 300 tisuća eura Peekator uskoro osvaja britansko tržište!

18. 8. 2021.

Temperature su visoke, a takva ljetna prognoza prati i domaću startup scenu. Krajem srpnja Peekator je objavio vijest o seed investiciji od 300 tisuća eura. Ovakva vijest se proširi društvenim mrežama u jednome danu, no takav uspjeh ne nastaje preko noći. Za ovo konkretno postignuće bilo je potrebno više od tri godine vrijednog rada i truda, danju i noću, petkom i svetkom.

Kako stvoriti kulturu učenja u startupu?

11. 8. 2021.

Za organizacije koje stavljaju snažan naglasak na poticanje svojih članova da razumiju njezine vrijednosti, prakse, uvjerenja, skupove vještina i konvencije smatramo da imaju razvijenu kulturu učenja. Donosimo savjete kako unaprijediti ovu kulturu.

Zakup poslovnih prostora 3/21

10. 8. 2021.

U tijeku je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora u Zagrebu i drugim gradovima diljem Hrvatske. Rok za podnošenje ponuda je 10. rujna 2021. do 12:00 sati.

Ljetni planovi Makabi Agritecha povezuju mikroalge s borovnicama

4. 8. 2021.

Našem Makabi Agritechu ljetni planovi su poslovni planovi. Za Startup Factory alumnija i jednog od pobjednika generacije 2018. znanstvena istraživanja su neraskidivo povezana s procesom razvoja startupa. Svoje, sada već poznate, mikrokapsule za zaštitu i ishranu biljaka Makabi tim je dodavanjem mikroalgi prilagodio uzgoju borovnica, a u suradnji s Fragariom 2020. godine i službeno pokrenuo eksperiment. Prošli tjedan pridružili smo im se u prvoj berbi i iz prve ruke doznali detalje njihovog novog istraživačkog pothvata.

Održan CE-Connector Summer Meetup

9. 7. 2021.

U ZICER-u je 8. srpnja 2021. godine održan drugi demo day CE-Connector projekta. Ljetno izdanje održano je pod naslovom CE-Connector Summer Meetup. Okupili su se startupovi i investitori. Danas donosimo više detalja!

Kako pripremiti najbolji pitch?

2. 7. 2021.

Pozivamo vas na edukaciju Kako pripremiti najbolji pitch? koja će se održati 8. srpnja 2021. u ZICER-u u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Europske poduzetničke mreže i ZICER-a.