Novosti

Koji su timovi izabrani za Startup Factory Bootcamp 2020?

1. 10. 2020.

Donosimo listu timova i mladih startupova koji su se plasirali u drugi selekcijski krug za novu generaciju Startup Factory predakceleracijskog programa.

Nominirani smo za najbolji EU projekt u Hrvatskoj!

24. 9. 2020.

Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i projektom Župan.hr provodi Izbor za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih EU projekata.

U ZICER-u uspješno održano povezivanje i razmjena iskustva LPZ-a Grada Zagreba i ostalih lokalnih partnerstva Republike Hrvatske

23. 9. 2020.

U okviru projekta ZgAktiv u ZICER-u smo 21. i 22. rujna 2020. godine održali događanja pod nazivom "Povezivanje i razmjena iskustva Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ-a) Grada Zagreba i ostalih LPZ-a Republike Hrvatske". Sudionici su događaj osim fizički, pratili i putem ZOOM-a. 

Održana Skupština i 8. sastanak Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Grada Zagreba

23. 9. 2020.

Redovna godišnja Skupština i 8. sastanak Upravnog odbora Lokalnog partnerstva za zapošljavanje (LPZ-a) Grada Zagreba održali su se 23. rujna 2020. u Udruženju obrtnika Grada Zagreba na Trgu Mažuranića 13 u Zagrebu.

Želite lakše čitati? Startup iz ZICER-a razvio je rješenje za lakše čitanje s ekrana!

22. 9. 2020.

Činjenica je da zbog posla, učenja, informiranja i zabave sate i sate provodimo pred malim ili većim ekranima. Ova godine, po svemu specifična, još nas je snažnije vezala uz njih. Protiv zamora kojeg osjećamo čitajući sada postoji rješenje. Multidisciplinarna ekipa sastavljena od logopeda, grafičara i IT stručnjaka u ZICER-u je razvila inovaciju i nazvala je Omoguru Widget!

Prijave za petu generaciju Startup Factoryja otvorene još samo tri dana

18. 9. 2020.

Grad Zagreb startupovima osigurao više od pola milijuna kuna!

Trčanje i neodoljivi zalogaji - i to je Startup Factory!

10. 9. 2020.

U kakvoj su vezi trčanje i neodoljivi bio zalogaji? Zicer u zdravoj. SightRun i BiteMe Nutrition povezuju inovacije, entuzijazam i Startup Factory!

Poziv na Open Data Hackathon

9. 9. 2020.

Pozvani ste na sudjelovanje u dvodnevnom natjecanju Open Data Hackathon koji će se održati 27. i 28. rujna 2020. godine virtualno putem Zoom aplikacije i fizički u Zagrebačkom inovacijskom centru. Prijave su otvorene do 22. rujna!

ZICER-ov startup NuoTwo nakon lanjske pobjede na Startup Factoryju razvio proizvod koji upija stakleničke plinove!

1. 9. 2020.

I tvoja ideja kroz Startup Factory može zaživjeti. Grad Zagreb startupovima za razvoj osigurao više od pola milijuna kuna!

U tijeku su prijave za Boost up EIT Manufacturing natjecanje

27. 8. 2020.

Sveučilište u Zagrebu te poziva na prijavu za Boost up natjecanje. Prijave su otvorene do 11. listopada 2020. 

Otvorene su prijave za petu generaciju Startup Factoryja - Grad Zagreb startupovima osigurao više od pola milijuna kuna!

1. 8. 2020.

Petoj generaciji inovativnih razvojnih timova i tehnoloških startupova otvara se nova prilika za rast. I u ovim izazovnim vremenima Grad Zagreb nastavlja podržavati mladi poduzetnički duh. A kako i ne bi, kada se višestruko nagrađivani model ZICER-ovog predakceleracijskog programa i u najtežim danima korona krize dokazao smislenim. Prijašnje generacije ljestvicu su postavile visoko. To su odlične vijesti jer znamo da isti potencijal nosiš i ti. Usudi se prijaviti i postani dio snažne ekipe koja stvara nove vrijednosti!  

U tijeku su prijave za nagradu "Inovacija godine"

27. 7. 2020.

Udruga inovatora Hrvatske objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu godišnje nagrade „Inovacija godine“ za 2019. godinu.