Novosti

Održan CE-Connector Summer Meetup

9. 7. 2021.

U ZICER-u je 8. srpnja 2021. godine održan drugi demo day CE-Connector projekta. Ljetno izdanje održano je pod naslovom CE-Connector Summer Meetup. Okupili su se startupovi i investitori. Danas donosimo više detalja!

Kako pripremiti najbolji pitch?

2. 7. 2021.

Pozivamo vas na edukaciju Kako pripremiti najbolji pitch? koja će se održati 8. srpnja 2021. u ZICER-u u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Europske poduzetničke mreže i ZICER-a.

Vidimo se u ZICER-u na CE-Connector Summer Meetupu

1. 7. 2021.

Pozivamo vas, dođite 8. srpnja 2021. godine u ZICER na CE-Connector Summer Meetupu. Program kroz koji ćemo razgovarati o startupovima i investicijama započinje u 14:30 sati.

Održani drugi CE-Connector dani

16. 6. 2021.

Drugi CE-Connector dani organizirani su online 9. i 10. lipnja. Ova međunarodna konferencija privukla je 170 sudionika iz cijele Europe, uključujući osnivače startupova, investitore i predstavnike javne vlasti. Glavni cilj bio je podijeliti kvalitetan sadržaj i iskustvo, te pritom se zabaviti.

Održan drugi sastanak Upravnog odbora projekta DanubePeerChains

13. 6. 2021.

Drugi sastanak Upravnog odbora DanubePeerChainsa održan je 10. i 11. lipnja 2021.g. Projektni partneri raspravljali su o dinamici provedbe planiranih aktivnosti, analizirali napredak upravljanja projekta, potencijalne rizike i probleme.

Centar za smještaj volontera s prenoćištem napokon otvorio vrata studentima!

8. 6. 2021.

Prošli tjedan Centar za smještaj volontera s prenoćištem “Smiješak za Stančić“ napokon je otvorio svoja vrata studentima Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu. Sedam studentica tamo je boravilo i obavljalo radnu terapiju sa štićenicima Centra za rehabilitaciju Stančić. ZICER je kroz EU projekt CrowdStream pomogao u pokretanju crowdfunding kampanje kroz koju su prikupljena inicijalna sredstva za ovaj vrijedan projekt.

Dođite u ZICER na Poslovni susret Smart Agriculture

1. 6. 2021.

Pozivamo vas na Poslovni susret Smart Agriculture koji će se održati uživo 16. lipnja 2021. u dvorani Akcelerator Zagrebačkog inovacijskog centra.

Due diligence za startupove

27. 5. 2021.

Imati startup odlična je stvar, zar ne? Mnogi poduzetnici sanjaju o 'jednorogu', ali to također znači da tisuće startupova teže rastu i dodatnoj financijskoj podršci.

Održan prvi sastanak Savjetodavnog odbora projekta DanubePeerChains

20. 5. 2021.

Tijekom prvog sastanak Savjetodavnog odbora projekta DanubePeerChains iskoristili smo priliku da zajedno s partnerima iz 9 zemalja Dunavske regije razgovaramo o utjecaju pandemije Covid-19 na transnacionalne lance vrijednosti.

Financiranje startupova u fokusu svibanjskog Business over Breakfasta

18. 5. 2021.

Posljednjih tjedana zaredali su se veliki uspjesi naših startupova – prestižne međunarodne nagrade, lansiranja proizvoda na domaće i strana tržišta i značajne investicije. Mi smo danas na Business over Breakfastu fokus stavili na financiranje startupova kroz realizaciju investicija dobivenih od strane VC fondova i privatnih investitora.

Bez informacijskog kaosa uz startup Unitfly!

14. 5. 2021.

Na početku, dozvoli da ti postavimo pitanje. Kako se nosiš s informacijskim kaosom kada je u pitanju pohrana tvojih poslovnih podataka? Pitamo jer baš taj kaos značajno utječe na učinkovitost poslovanja. Rješenje postoji. Kreirao ga je i na njemu uspješno radi startup Unitfly.    

Jesu li digitalni obrazovni sadržaji pristupačni svima? Odgovor daju OmoLab i partneri

12. 5. 2021.

Pravo pristupa znanju i informacijama mora biti dostupno svima. No, je li tome tako? U okviru programa e-Škole ZICER-ov startup OmoLab s partnerima daje odgovor na ovo pitanje. Cilj im je izraditi protokole i testove, akumulirati ekspertize i iskustva te postaviti temelje za znanje pristupačno svima.