Želiš razvijati startup uz našu podršku?

01. 03. 2023.

PlayTracker je odabrao ZICER! I mi smo odabrali njih.

Nakon pobjede na Startup Factory akceleratoru, ušli su u naš inkubator!

I što su time dobili?

Naše edukacije, mentore, povezivanje sa startup zajednicom kroz networking događaje, promocijsku podršku, mogućnost korištenja laboratorija za razvoj proizvoda i namješten ured veličine 20m².

Sada te sigurno zanima koliko ih to sve košta?

Grad Zagreb potiče razvoj startupova i zato subvencionira programe za njihov rast.

Kako i po kojim kriterijima?

U prvoj godini poslovanja startup može ostvariti do 70% subvencije, a temeljem dodatnih kriterija (kao što su nagrade za inovaciju, intelektualno vlasništvo, žena poduzetnica, mladi poduzetnik…) dodatnih 10%.

Uzet ćemo primjer PlayTracker. U ovome trenutku PlayTracker se nalazi u prvoj godini poslovanja i u većinskom je vlasništvu mlade osobe osoba (ispod 30 godina starosti). To znači da prema izračunu njihova subvencija u prvoj godini boravka u ZICER iznosi 75% od osnovne cijene (osnovna cijena iznosi 300 eura + PDV). Ti znači da ovaj startup za kompletan program Inkubacije mjesečno plača 75 eura +PDV.

Poslušaj što je o svome projektu i iskustvu rada sa ZICER-ovim timom rekao Marijan Mikolić, suosnivač PlayTrackera, za HRT-ovu emisiju Poslovni plan.

Razvijaš li inovativni tehnološki proizvod, rado ćemo te primiti u ZICER. Detalje o uvjetima i prijavi potraži ovdje ili se javi putem e-maila inkubacija@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti