Zagrebački startup Divan.hr predstavlja najnovije izdanje svoga adventskog vodiča

28. 11. 2023.

Divan.hr platforma ponikla iz našeg Startup Factory akceleratora, već godinama prati društvena događanja u Zagrebu i okolici.

Najistaknutiji su ipak njihovi adventski vodiči. Ove godine im u njegovom stvaranju pomažu alati umjetne inteligencije!

U duhu nove adventske čarolije u ovom ćete se vodiču, kako ističu iz Divana, kvalitetno i smrznuti i utopliti – svatko prema željama.

Naime, umjetna inteligencija će kao pridruženi član Divanovog tima u nadolazećim tjednima nuditi preporuke za adventske izlete, zimska događanja, brojne koncerte te najbolja mjesta za iće i piće – naravno, koliko joj bude poznato. Za sve ostalo pomoći će joj ljudska ruka, a tko zna – možda ova suradnja dozove i željno iščekivani bijeli Božić.

„Ovo je jedinstveni adventski vodič koji posjetitelje prati od početka do kraja adventskog razdoblja i koji se iz dana u dan, iz tjedna u tjedan mijenja te nadopunjuje. U našem vodiču možete pronaći brojne korisne popise poput sadašnjeg popisa svih javno dostupnih adventskih koncerata s adventskih lokacija. Nadalje, tu je popis klizališta s radnim vremenima i cijenama ulaznica. Tu je i prvi popis gastronomske ponude po lokacijama, a i lista svih adventskih dječjih predstava do kraja godine“, ističe voditelj projekta Maroje Sabljic.

Uživaj u čaroliji Adventa uz Divan.hr!
Više na www.divan.fyi/advent-zagreb/.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...