Zagrebački Ekonomski institut potiče razvoj pametne specijalizacije kadrova

23. 03. 2018.

Ekonomski institut Zagreb u okviru projekta SmartEIZ organizira dvodnevnu radionicu na temu metoda mreža učenja unutar Strategije pametne specijalizacije. 

Radionica će se održavati 12. i 13. travnja 2018. na Ekonomskom institutu Zagreb. Radionicu organizira UCL (Slavo Radošević), kao i gosti predavači George Tsekouras i Despina Kanellou.

Radionica u osnovi pokriva sve aspekte S3, posebno razvoj i implementaciju programa. Zaseban dio radionice odnosi se na mogućnosti korištenja mreža učenja unutar S3. Iz tog razloga, radionica će se fokusirati na razvoj mreža učenja, kao i na njihovo korištenje sa učešćem raznih MSP kao i potpornih institucija. Ostali ciljevi radionice su: pregled svih aspekata S3, promocija suradnje na razini znanstvene institucije – industrija među sudionicima iz različitih sektora, posebice na međunarodnoj razini, te na povećanje korištenja metode mreža učenja. 

Radionica je namijenjena je različitim grupama učesnika i obuhvaća potporne institucije, mala i srednja poduzeća, te istraživački sektor, bez obzira koriste li S3 financiranje ili sudjeluju u bilo kojem S3 procesu, donošenju odluka ili sličnom procesima. Također je namijenjena pojedincima koji aktivno surađuju sa poduzećima/ostalim organizacijama, kao i pojedincima koji promoviraju korištenje metoda mreža učenja.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se možete direktno putem emaila sorec@eizg.hr.  

Zbog ograničenosti kapaciteta, rok za prijavu na radionicu je do 5. travnja 2018.

Više detalja dostupno je na linku.

Ostale novosti i projekti

Potpore inovatorima Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb objavio je Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje. Natječaj za 2022. godinu otvoren je zaključno do 7. studenoga 2022. godine. Kome je potpora namijenjena?...

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...