Zagreb Startup Community meetup

16. 05. 2018.

Razvojna Agencija Zagreb i HUB385 spajaju startup zajednicu s međunarodnim ulagačima na prvom Zagreb Startup Community okupljanju!

U ponedjeljak, 21. svibnja 2018. godine od 17.30 do 19.30 sati u coworking prostoru HUB385 poduzetnici će moći čuti tri zanimljiva i uspješna govornika iz međunarodne startup investicijske zajednice. Također, predviđeni su i razgovori s iskusnim ulagačima, kao i međusobno povezivanje i razmjena iskustava, pitchiranje poslovnih ideja te potencijalno osiguravanje investicija. Osim brojnih angel ulagača iz regije, sudionici će imati jedinstvenu priliku učiti od iskusnih stranih investitora kao što su Shotaro Tsuda, predstavnik japanskog venture capital fonda Miseltoe, Bjorn Lapakko iz Funderbeama, estonske platforme za financiranje startupa i Sergiu Maznic iz norveškog Startup Grind Oslo.

Predstavljene poduzetničke ideje dobit će povratnu informaciju od onih koji profesionalno investiraju u upravo takve formate, čime će svi koji se uključe moći steći neprocjenjivo iskustvo za daljnji razvoj svojih projekata. Sudjelovanje je besplatno, a startupi koji žele predstaviti svoje projekte na ovom događanju mogu se prijaviti na linku.

Zagreb Startup Community Meetup pokrenut je s ciljem da ojača, educira i poveže ljude iz različitih dijelova startup ekosustava. Okupljanje startup scene u Zagrebu nastavit će se održavati tijekom godine na različitim mjestima u gradu s ciljem spajanja poduzetnika, ulagača i drugih zainteresiranih skupina. Više informacija o ovom i sljedećim Zagreb Startup Community Meetup okupljanjima potražite na Zagreb Startup Community meetup Facebooku.

Ostale novosti i projekti

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021. – 2026. objavljuje Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Bespovratne potpore za digitalizaciju“. Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele u...

U ZICER-u predstavljen poduzetnički vodič na ukrajinskom jeziku

U Hrvatskoj je svoj privremeni dom pronašlo više od 19.000 ukrajinskih izbjeglica. Osobe koje su do sada svoje samostalne poslove razvijale iz Ukrajine pokazuju interes za pokretanje posla u Hrvatskoj. Kako bi se što bolje snašle u novim poduzetničkim izazovima, a za...