Zagreb Connect 2017.

25. 09. 2017.

Grad Zagreb i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE ove godine zajednički organiziraju četvrtu start up konferenciju Zagreb Connect, koja će se održati 6. prosinca 2017. godine u Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu. Konferencija ima za cilj dati podršku mladim poduzetnicima u razvoju njihovih poslovnih ideja te promicati start up tvrtke na području grada Zagreba i šire.

Očekuje se preko 500 posjetitelja, a ugostit će se brojne uspješne start up tvrtke, investitore, poslovne anđele te ugledne stručnjake i predavače. U sklopu konferencije održat će se i start-up (pitch) natjecanje te će najboljim poduzetnicima biti dodijeljene vrijedne nagrade. Nagradni fond je 130.000,00 kuna a startupovi mogu očekivati i brojne druge vrijedne nagrade! Zagreb Connect idealna je prilika za start-upove iz Hrvatske i inozemstva da svoje poslovne ideje predstave potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Kao i svake godine, održat će se bootcamp radionice uoči same konferencije, 5. prosinca 2017., na kojima će finalisti imati priliku usavršiti prezentacijske vještine i uz vrhunske stručnjake i mentore naučiti kako predstaviti vlastite projekte investitorima.

Konferencija Zagreb Connect, koja se održava od 2014. godine, do sada je uspješno umrežila preko 100 najkvalitetnijih start-upova s investitorima i poslovnim partnerima. Zagreb Connect 2016. bio je dio najveće godišnje konferencije poslovnih anđela u Europi EBAN Winter University 2016., na kojoj smo pred više od 1200 posjetitelja predstavili potencijal hrvatske startup scene kao i cijele regije. Održana su brojna predavanja i panel rasprave s uglednim predavačima  i gostima,  a neka od najzvučnijih imena koji su bili gosti konferencije su: Bruce Dickinson, pjevač Iron Maidena, poduzetnik i poslovni anđeo, Dov Moran, izumitelj USB sticka, Allyson Reneau iz NASA-e, Matan Bar iz PayPala i mnogi drugi. Neki od poduzetnika koji su ostvarili zavidne poslovne rezultate, a bili su sudionici Zagreb Connecta su: AmodoVolloNanodiy i drugi.

Ovim putem pozivamo sve start-up tvrtke i pojedince koji imaju dobre poslovne projekte da se prijave na Zagreb Connect pitch natjecanje. Rok prijave je 1. studenog 2017., a zainteresirani sve informacije mogu pronaći na web stranici: zagrebconnect.zagreb.hr.

Tekst preuzet sa službene web stranice Grada Zagreba.

Ostale novosti i projekti

Zagreb Crowdfunding Convention 11.10.2022. u ZICER-u

Načuli ste kod Stankovića da je dvadesettrogodišnji Albert Gajšak za svoj startup CircuitMess prikupio $408.749,00? Ili da su kroz platformu Funderbeam braća Boljar prikupili €473.600,00, a Pivovara Medvedgrad  €1.3 milijuna… Impresivno, ali i dalje niste sigurni...

Doznajte imena timova sedme Startup Factory generacije!

Odabrano je 13 timova nove Startup Factory generacije. Prijave za sedmi Startup Factory trajale su 19. srpnja do 4. rujna. Prijaviti su se mogli timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih...