Zagreb Connect 2017.

25. 09. 2017.

Grad Zagreb i Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE ove godine zajednički organiziraju četvrtu start up konferenciju Zagreb Connect, koja će se održati 6. prosinca 2017. godine u Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu. Konferencija ima za cilj dati podršku mladim poduzetnicima u razvoju njihovih poslovnih ideja te promicati start up tvrtke na području grada Zagreba i šire.

Očekuje se preko 500 posjetitelja, a ugostit će se brojne uspješne start up tvrtke, investitore, poslovne anđele te ugledne stručnjake i predavače. U sklopu konferencije održat će se i start-up (pitch) natjecanje te će najboljim poduzetnicima biti dodijeljene vrijedne nagrade. Nagradni fond je 130.000,00 kuna a startupovi mogu očekivati i brojne druge vrijedne nagrade! Zagreb Connect idealna je prilika za start-upove iz Hrvatske i inozemstva da svoje poslovne ideje predstave potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Kao i svake godine, održat će se bootcamp radionice uoči same konferencije, 5. prosinca 2017., na kojima će finalisti imati priliku usavršiti prezentacijske vještine i uz vrhunske stručnjake i mentore naučiti kako predstaviti vlastite projekte investitorima.

Konferencija Zagreb Connect, koja se održava od 2014. godine, do sada je uspješno umrežila preko 100 najkvalitetnijih start-upova s investitorima i poslovnim partnerima. Zagreb Connect 2016. bio je dio najveće godišnje konferencije poslovnih anđela u Europi EBAN Winter University 2016., na kojoj smo pred više od 1200 posjetitelja predstavili potencijal hrvatske startup scene kao i cijele regije. Održana su brojna predavanja i panel rasprave s uglednim predavačima  i gostima,  a neka od najzvučnijih imena koji su bili gosti konferencije su: Bruce Dickinson, pjevač Iron Maidena, poduzetnik i poslovni anđeo, Dov Moran, izumitelj USB sticka, Allyson Reneau iz NASA-e, Matan Bar iz PayPala i mnogi drugi. Neki od poduzetnika koji su ostvarili zavidne poslovne rezultate, a bili su sudionici Zagreb Connecta su: AmodoVolloNanodiy i drugi.

Ovim putem pozivamo sve start-up tvrtke i pojedince koji imaju dobre poslovne projekte da se prijave na Zagreb Connect pitch natjecanje. Rok prijave je 1. studenog 2017., a zainteresirani sve informacije mogu pronaći na web stranici: zagrebconnect.zagreb.hr.

Tekst preuzet sa službene web stranice Grada Zagreba.

Ostale novosti i projekti