Vidimo se u ZICER-u na CE-Connector Summer Meetupu

01. 07. 2021.

Pozivamo vas, dođite 8. srpnja 2021. godine u ZICER na CE-Connector Summer Meetupu. Program kroz koji ćemo razgovarati o startupovima i investicijama započinje u 14:30 sati.

Cilj nam je povezati startupove s investitorima! Zato 8. srpnja u ZICER-ovoj dvorani Akcelerator organiziramo Summer Meetupu. I vi možete biti dio ovoga događaja. Svoj dolazak obavezno potvrdite registracijom putem linka. Broj mjesta je ograničen stoga požurite s prijavom.

Kakav nam je plan?

14:30-14:40 Riječi dobrodošlice   

14:40-15:00 Predstavljanje investitora

15:00-15:45 Pitchevi startupova  

15:45 – 16:00 Pauza

16:00-16:15 Keynote speach  

16:15-16:45 Pitchevi startupova  

16:45-17:00 Otvorena rasprava  

17:00 Networking

Više o sudionicima programa doznajte ovdje na linku.

Kako se uključiti u CE-Connector zajednicu?

Za sva poduzeća koja traže svoje poslovne anđele, kao i za poslovne anđele koji su zainteresirani za investiranje u inovativne startupove kroz projekt CE-Connector oformili smo transregionalnu platformu koja se sastoji od 6 zemalja i koja osigurava podršku startupovima s inovativnim rješenjima u području energije i održivog okoliša, sigurnosti i novih tehnologija kroz povezivanje s poslovnim anđelima. Hrvatski partneri zaduženi za provedbu projekta su ZICER – Zagrebački inovacijski centar i Invento Capital Partners. 

Drugi krug prijava za startupove i poslovne anđele je otvoren do 31. kolovoza 2021. godine. Prijaviti se možete putem linka.

Za više informacija o platformi posjetite web stranicu projekta, pratite nas na društvenim mrežama ili nam se obratite e-mailom na ce-connector@zicer.hr.

Ostale novosti i projekti

Kako zaraditi od dodatnog posla?

Uz redovni rad razmišljate o zaradi od dodatnog posla? Frane Šesnić, direktor ZICER-a, pojašnjava kakve su vam mogućnosti. „U uvjetima inflacije i visokih troškova života, što se posebno odnosi na cijene hrane, kao i rasta plaća koje generalno ne prate realne...

Poziv na radionicu o intelektualnom vlasništvu

Kako prepoznati intelektualno vlasništvo u vašem startupu, zašto ga zaštititi i kakvu vam konkurentsku prednost donosi zaštita?Odgovore doznajte u ZICER-u, 12. ožujka od 10 sati, na besplatnoj radionici koja će se održati prema programu: Sudjelovanje je besplatno uz...