Upoznajte startup Review Booster Pro!

17. 05. 2024.

Upoznajte Review Booster Pro, startap koji unutar ZICER-a razvija svoju platformu za povećanje interakcije s krajnjim korisnicima!

„Uz pomoć NFC tehnologije, odnosno proizvoda u koje je implementiran NFC čip, komuniciramo sve ono što neka tvrtka želi komunicirati sa svojim krajnjim korisnicima. Kroz jednostavno sučelje tvrtka može postavljati ankete, linkove na određene recenzijske platforme, odgovarati na recenzije te filtrirati, pratiti i analizirati sve prikupljene podatke“, pojašnjava nam Saša Ivančić, direktor RBP-a s operativnom funkcijom rukovođenja. Saša je zadužen za razvoj RBP softvera te vođenje tima djelatnika i prodaju.

„Interakcija s krajnjim korisnicima može se odvijati na samoj lokaciji uz pomoć RBP uređaja ili na tržištu uz pomoć RBP NFC proizvoda kao što su privjesci, magneti, rokovnici i sl. gdje korisnik prislanjanjem svog telefona RBP uređaju ili proizvodu odrađuje određenu interakciju koja je unaprijed postavljena kroz RBP sustav“, o funkcionalnosti RBP rješenja dodaje Sanja Dumenčić koja je u RBP-u na funkciji project managera. Kroz svoj rad Sanja povezuje programere i klijente, radi na prodajnim aktivnostima kao podrška korisnicima RBP sustava i održava edukacije o korištenju sustava za nove korisnike. Sanja je ujedno i operativna voditeljica EU projekta EFECT – Razvoj alata za upravljanje odnosa s korisnicima za kojeg je RBP dobio poticaj za razvoj softvera u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća“.

Review Booster Pro je na tržištu od svog osnivanja 2021. godine. Kontinuirano RBP tim nadograđuje i razvija svoju platformu kako bi različitim branšama olakšali prikupljanje povratnih informacija krajnjih korisnika.

„ZICER smo odabrali zbog puno mogućnosti za povezivanje te poslovnih i edukacijskih prilika koje nam nudi. Ugodno se osjećamo u svom uredu i drago nam je da smo postali članovi #zicer zajednice“, kaže Saša čiji je startup u ZICER-u inkubiran od travnja ove godine.

Saša je RBP osnovao zajedno sa svojim partnerom iz Dubrovnika, Ivanom Ivušićem. Kreator je i autor računalnog programa NFC-CMS za upravljanje NFC čipovima na tržištu. Tehnologija i način rada koji se koriste u RBP sustavu zaštićeni su Konsenzualnim patentom, čiji je Saša suvlasnik.

Uz Sašu i Sanju, na razvoju RBP softvera rade i dvoje kolega, developer i programerka, koji su zaduženi za provođenje kompletnog razvoja i doradu sustava. Uz četiri stalno zaposlena člana tima, RBP ima i nekoliko vanjskih suradnika koji na tržištu rade na prodaji do sada razvijenog softvera, te ostalih vanjskih suradnika zaduženih za ostale potrebe tvrtke. Završetak razvoja RBP softvera ovaj vrijedan tim planira ostvariti do listopada tekuće godine.

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...