Upoznajte Startup Factory finalista AssessMe

12. 11. 2021.

AssessMe koristi napredna softverska rješenja za osiguravanje integriteta rada i validacije učenja na daljinu.

Riječ je o metodologiji koja koristi umjetnu inteligenciju za praćenje stvaranja digitalnih zadataka temeljenih na tekstu u stvarnom vremenu.

Naknadnom obradom vrši se detaljna auto-analiza, vizualizacija i provjera s ciljem potvrde znanja u obrazovnom smislu, odnosno provjere profesionalnih vještina u poslovnom.

Dolaskom COVID-19 pandemije, sve edukacijske ustanove prešle su na online načina izvođenja nastave. Dvojica članova ovoga tima zaposleni su na visokoškolskoj ustanovi kao predavači. Kroz rad su uvidjeli potrebu na novim softverskim rješenjem koje će uvesti nove standarde u online nastavu te općenito u evaluaciju rad i znanja na daljinu. Tako je nastao AssessMe!

AssessMe tim čini trojac izvrsnih stručnjaka.

Dr. sc. Alan Mutka, voditelj studija Informacijskih tehnologija na RIT Croatia, dr. sc. Martin Žagar docent je na RIT Croatia i istraživač s više od petnaest godina iskustva u edukaciji i znanosti, Fatima Živković stručnjakinja je za marketing i poslovnu strategiju dok je Josip Nižetić programer s više od petnaest godina iskustva u razvoju komercijalnih aplikacija.

Svi članovi tima iznimno su zadovoljni s predavanjima, predavačima te s novim znanjima koje smo dobili u ovih par tjedana. Oduševljeni smo s mentorima, ali i s ostalim ekipama. Atmosfera na radionicama je odlična. – kaže nam Alan o sudjelovanju na Startup Factoryju.

Što AssessMe ekipa očekuje na Zagreb Connectu?

Očekujemo da ćemo do tada dobro ispolirati pitch, definirati u detalje poslovni plan, te naravno uvjeriti komisiju da je baš naša ideja vrijedna financiranja. – odgovara Josip.

Ostale novosti i projekti

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata spremnosti...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...

Startup Factory 2022_11/11_tim Buksa

Buksa je online platforma za dijeljenje prostora. Na Buksi, svatko tko ima bilo kakav neiskorišteni prostor može ga oglasiti i na njemu zaraditi, a onaj kome nedostaje prostor (npr. za stvari, vozilo ili ured) može ih preko platforme zbuksati. Ono što Buksu razlikuje...