Upoznajte Startup Factory finalista AssessMe

12. 11. 2021.

AssessMe koristi napredna softverska rješenja za osiguravanje integriteta rada i validacije učenja na daljinu.

Riječ je o metodologiji koja koristi umjetnu inteligenciju za praćenje stvaranja digitalnih zadataka temeljenih na tekstu u stvarnom vremenu.

Naknadnom obradom vrši se detaljna auto-analiza, vizualizacija i provjera s ciljem potvrde znanja u obrazovnom smislu, odnosno provjere profesionalnih vještina u poslovnom.

Dolaskom COVID-19 pandemije, sve edukacijske ustanove prešle su na online načina izvođenja nastave. Dvojica članova ovoga tima zaposleni su na visokoškolskoj ustanovi kao predavači. Kroz rad su uvidjeli potrebu na novim softverskim rješenjem koje će uvesti nove standarde u online nastavu te općenito u evaluaciju rad i znanja na daljinu. Tako je nastao AssessMe!

AssessMe tim čini trojac izvrsnih stručnjaka.

Dr. sc. Alan Mutka, voditelj studija Informacijskih tehnologija na RIT Croatia, dr. sc. Martin Žagar docent je na RIT Croatia i istraživač s više od petnaest godina iskustva u edukaciji i znanosti, Fatima Živković stručnjakinja je za marketing i poslovnu strategiju dok je Josip Nižetić programer s više od petnaest godina iskustva u razvoju komercijalnih aplikacija.

Svi članovi tima iznimno su zadovoljni s predavanjima, predavačima te s novim znanjima koje smo dobili u ovih par tjedana. Oduševljeni smo s mentorima, ali i s ostalim ekipama. Atmosfera na radionicama je odlična. – kaže nam Alan o sudjelovanju na Startup Factoryju.

Što AssessMe ekipa očekuje na Zagreb Connectu?

Očekujemo da ćemo do tada dobro ispolirati pitch, definirati u detalje poslovni plan, te naravno uvjeriti komisiju da je baš naša ideja vrijedna financiranja. – odgovara Josip.

Ostale novosti i projekti

Startup DiVan odlučio stati na kraj svađama zbog Adventa

Poznato je da startupovi spremno prihvaćaju izazove i rizike te da vole otpetljavati zamršene situacije. Jedan zagrebački startup ove si je godine dao u zadatak pomiriti hejtere i ljubitelje Adventa! “Konačno će se Advent slaviti mirno i bez gužve kao nekada”, govore...

MIRET lansirao crowdinvesting kampanju na Funderbeamu

Hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET koji se razvija uz ZICER-ovu podršku pokrenuo je svoju crowdinvesting kampanju na Funderbeam platformi. Funderbeam, platforma za kupnju/prodaju udjela u privatnim tvrtkama omogućuje zajednici, odnosno pojedincima da postanu...