Upoznajte Startup Factory finalista AssessMe

12. 11. 2021.

AssessMe koristi napredna softverska rješenja za osiguravanje integriteta rada i validacije učenja na daljinu.

Riječ je o metodologiji koja koristi umjetnu inteligenciju za praćenje stvaranja digitalnih zadataka temeljenih na tekstu u stvarnom vremenu.

Naknadnom obradom vrši se detaljna auto-analiza, vizualizacija i provjera s ciljem potvrde znanja u obrazovnom smislu, odnosno provjere profesionalnih vještina u poslovnom.

Dolaskom COVID-19 pandemije, sve edukacijske ustanove prešle su na online načina izvođenja nastave. Dvojica članova ovoga tima zaposleni su na visokoškolskoj ustanovi kao predavači. Kroz rad su uvidjeli potrebu na novim softverskim rješenjem koje će uvesti nove standarde u online nastavu te općenito u evaluaciju rad i znanja na daljinu. Tako je nastao AssessMe!

AssessMe tim čini trojac izvrsnih stručnjaka.

Dr. sc. Alan Mutka, voditelj studija Informacijskih tehnologija na RIT Croatia, dr. sc. Martin Žagar docent je na RIT Croatia i istraživač s više od petnaest godina iskustva u edukaciji i znanosti, Fatima Živković stručnjakinja je za marketing i poslovnu strategiju dok je Josip Nižetić programer s više od petnaest godina iskustva u razvoju komercijalnih aplikacija.

Svi članovi tima iznimno su zadovoljni s predavanjima, predavačima te s novim znanjima koje smo dobili u ovih par tjedana. Oduševljeni smo s mentorima, ali i s ostalim ekipama. Atmosfera na radionicama je odlična. – kaže nam Alan o sudjelovanju na Startup Factoryju.

Što AssessMe ekipa očekuje na Zagreb Connectu?

Očekujemo da ćemo do tada dobro ispolirati pitch, definirati u detalje poslovni plan, te naravno uvjeriti komisiju da je baš naša ideja vrijedna financiranja. – odgovara Josip.

Ostale novosti i projekti

Rezultati natječaja za inovatore Grada Zagreba 2022.

Grad Zagreb je još jednom podržao zagrebačke inovatore u obliku dodjele bespovratnih potpora ukupnog fonda 500.000 kuna. Ovaj program potpore inovatorima se provodi od 1998. godine, cilj mu je komercijalizacija inovacija, a njime se...

Upoznaj #zicer mentore: Danijela Simeunović

Dobar mentor ključan je za rast i neprocjenjiva vrijednost u poslovanju. Izvor je znanja i podrške. ZICER mentori vrhunski su stručnjaci koji naše startupove prate i pomažu im u svakom aspektu razvoja.   Glavna svrha mentora je pomoći poduzetnicima s...

Business Development and Innovation Croatia

Treći poziv za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa Business Development and Innovation Croatia za područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation and Blue Browth) objavljen je 23. studenoga 2022. godine i bit će...