U ZICER-u održana izborna skupština Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije

27. 09. 2018.

Dana 26. ožujka 2018. godine u prostoru Zagrebačkog inovacijskog centra održana je izborna skupština Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije (HKKOI).

Hrvatski klaster konkurentnosti obrambene industrije dio je Agencije za investicije i konkurentnost. Riječ je o agenciji Vlade Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća pružanje potpune usluge investitorima pri realizaciji investicijskih projekata, predlaganje mjera za unaprjeđenje poslovnog okruženja te promocija Republike Hrvatske kao poželjne investicijske destinacije.

Na Izbornoj sjednici Skupštine formiran je novi saziv Upravnog odbora na mandatno razbolje od dvije godine. Za predsjednika Hrvatskog klastera konkuretnosti obrambene industrije, izabran je gospodin Goran Basarac, izvršni direktor za strateško planiranje i provedbu projekata u tvrtci Šestan Busch, a za dopredsjednika gospodin Gordan Pešić, predstavnik tvrtke DOK-ING d.o.o.
Na predmetnoj sjednici usvojen je Financijski izvještaj za 2017. godinu kao i Izvještaj o radu za 2017. godinu te je usvojen prijedlog Programa rada za 2018./2019. godinu.

Zagrebački inovacijski centar od ožujka 2018. godine je član Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije. Ovim članstvom Zagrebački inovacijski centar će svojom aktivnostima i uključenošću pridonositi uspješnosti rada ovoga Klastera.

Više informacija o Klasteru dostupno je na web stranici  www.aik-invest.hr.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...