U ZICER-u održan Startup Ecosystem Croatia događaj!

08. 05. 2024.

Kakav fantastičan B2B događaj!

Jučer je u ZICER-u održan Startup Ecosystem Croatia događaj kroz koji je hrvatska startup zajednica postala još bliža austrijskoj!

Uz poticajna predstavljanja ABA – INVEST in AUSTRIA i BABEG | Invest in Carinthia, te inspirativne priče o Aircashu ZICER-u, CRO STARTUPu i Nuqleusu, glavni fokus je bio na povezivanju hrvatskih startupova s partnerima i investitorima iz Austrije.

Najčešće smo navikli vidjeti startupove koji pitchaju investitorima. Jučer je ova uhodana praksa promijenila smjer –  investitori iz Austrije prvo su se predstavili startupovima nakon čega su osnivači i direktori startupova prilazili investitorima kako bi razgovarali o mogućnostima suradnje. Tako su naši startupovi dobili jedinstvenu priliku popričati s investitorima iz Elevator Ventures, red-stars.com data AG i xista science ventures kao i sa stručnjacima inovacijskih boostera Infineon Technologies AUSTRIA i 1st MTB Market Intelligence.

Ovaj događaj, koji je organizirala ADVANTAGE AUSTRIJA Hrvatska u suradnji s partnerima ZICER-om te CRO STARTUPom, Nuqleusom i Infobipom je pokazao kako su investitori i inovativne tvrtke iz Austrije zainteresirani za poslovne prilike s hrvatskim startupima, a interes ide i u obrnutome smjeru. Zato se veselimo rezultatima jučer potaknutih suradnji!

ADVANTAGE AUSTRIJA Hrvatska, hvala na iniciranju ovoga događaja i izvrsnoj suradnji!

Ostale novosti i projekti

Prijavite se na nove programe akceleracije

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske. Program obuhvaća...