U tijeku su prijave za „Ideju godine“ – poslovno natjecanje za srednjoškolce

26. 03. 2018.

Pozivamo sve srednjoškolce da do 5. travnja pošalju prijavu sa svojom idejom kako bi ušli u poslovno natjecanje za vrijedne nagrade!

Ideja godine – ‘Novim tehnologijama do poslovnog uspjeha’ je poslovno natjecanje za srednjoškolce koje se bitno razlikuje od uobičajenih školskih natjecanja. Traži se znanje, ali i inovativno osmišljavanje ideje, pisanje projekta i njegove prezentacije.

Oni koji prijave svoje ideje do 5. travnja dobit će priliku za popravak rada i recenziju jednog člana žirija, dok se finalne prijave primaju do 23. travnja. Nakon selekcije članova žirija, deset najboljih projekata dobit će poziv na finalno predstavljanje 3. svibnja u Zagrebu. Za sve finaliste izvan glavnog grada osigurano je noćenje, a dan poslije obilazak tvrtki koji su prijatelji projekta.

Glavna nagrada je studijsko putovanje na jednu od popularnih europskih destinacija te korištenje prostorija i stručne pomoći Tehnološkog parka Zagreb. Pobjednici su dosad bili nagrađeni studijskim putovanjem u Frankfurt, Dublin, Budimpeštu, Bolognu i Istanbul.

Učenici u timovima od maksimalno troje kandidata, uz moguću pomoć srednjoškolskog profesora/mentora, mogu svoje inovativne ideje prijaviti putem maila idejagodine@srednja.hr.

Sve detalje, uvjete i odgovore na bitna pitanja o projektu pronađite ovdje, dok novosti možete pronaći na Srednja.hr webu i Ideja godine Facebook stranici. Sva dodatna pitanja mogu se postaviti putem e-mail adrese idejagodine@srednja.hr.

Ostale novosti i projekti

Saznaj više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije

Želiš saznati više o tržišnoj dinamici i startup ekosustavu Austrije? Tada je Vienna Startup Package, koji ti nudi Vienna Business Agency, upravo ono što trebaš! Istraži svoje poslovne mogućnosti unutar ekskluzivnog jednomjesečnog programa za međunarodne startupove....

Na Zagreb Connectu Startup Factory timovi osvojili 800.000 kuna

U ZICER-u - Zagrebačkom inovacijskom centru održano je deveto izdanje startup konferencije Zagreb Connect i sedmo finale akceleracijskog programa Startup Factory.  Keynote govornici Zagreb Connecta prenijeli su svoje znanje i iskustvo iz različitih aspekata...

Startupovi i investicije u fokusu Zagreb Connecta

U srijedu, 16. studenoga, najveći hrvatski startup hub otvara vrata i poziva vas na deveto izdanje Zagreb Connecta – konferencije na kojoj se 11 Startup Factory timova natječe za 800.000 kuna koje im za razvoj osigurava Grad Zagreb. Zagreb Connect je sinonim za...